Андреа Бочели разкрива как се е срещнал и влюбил в съпругата си Вероника

Най-новите новини Андреа Бочели разкрива как се е срещнал и влюбил в жена си Вероника във Фабиоза

Какво кара двама души да се чувстват, че принадлежат заедно? За Андреа Бочели и съпругата му Вероника това е общата им страст към музиката. Световноизвестният тенор разкри една тайна за щастливия си семеен живот.

Андреа Бочели разкрива как се е срещнал и се е влюбил в съпругата си ВероникаgettyimagesАндреа и Вероника: как започна любовната им история

Андреа Бочели е легендарна фигура в музикалния свят. История за младежа, който загуби зрението си на 12 след футболна катастрофа, но въпреки това, може да се превърне в един от най-великите тенори на нашето време, заслужава най-голямото възхищение.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Всичко е свързано със семейните ценности за известната певица Андреа Бочели. Той казва, че мечтата му е да прекарва време със семейството си

Андреа Бочели разкрива как се е срещнал и се е влюбил в съпругата си ВероникаgettyimagesВижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Андреа Бочели (@andreabocelliofficial) на 8 октомври 2018 г. в 10:07 ч. PDT

Но днес искаме да се съсредоточим върху личния живот на Бочели, но не и върху професионалните му постижения. Андреа и съпругата му Вероника живеят в щастлив брак от 2014 г. Страстта им към музиката им помогна да се обединят.

Андреа изпя ария на Вероника в нощта, в която се срещнаха. По-късно той описал го като „много прекрасен момент между двамата“.Това беше най-бързото и бързо стартиране, защото се преместихме помежду си същата нощ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Андреа Бочели (@andreabocelliofficial) на 16 септември 2018 г. в 9:51 ч. PDT

12 години по-късно влюбените птици официално завързаха възела. Въпреки това, Бочели каза, че според него бракът им е започнал, когато са се запознали.

Тайна за щастлив брак

Музиката винаги е играла много специална роля в отношенията на двойката. Андреа и Вероника обичат един и същ вид музика и често прекарват романтични вечери в слушане на любимите си песни.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Andrea Bocelli и Duo Performance на Ариана Гранде хипнотизирани фенове по целия свят

чрез GIPHY

Разбира се, те продължават да спорят, както всяка друга двойка. Но това, което е най-важното, те могат да се учат от грешките си.

Бочели каза:

Успешната връзка между двама души е изкуство. Никога не сме се карали, но сме се карали. В този живот научаваме много от грешките си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Андреа Бочели (@andreabocelliofficial) на 19 август 2018 г. от 10:09 ч. PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Андреа Бочели (@andreabocelliofficial) на 17 септември 2018 г. в 8:15 ч. PDT

Перфектно съвпадение

Бочели обясни възрастовата разлика никога не е била пречка за връзките им. Напротив, певицата смята, че 25-годишната разлика във възрастта е улеснила, а не по-трудно.

Големите пропуски във възрастта са традиция в семейството ми - собствените ми баща и майка имат такава.

Андреа и Вероника прехвърлиха химията си в успешен дует. Съвместното им представяне на сцената не може да остави никого безразличен.

Подобни истории на реални хора ни карат да вярваме, че истинската любов съществува. Браво, Вероника и Андреа! Пожелаваме любовта ви да продължи много дълги години.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Истинска любовна история на Джералд и Бети Форд

Популярни Публикации