Синът на Анди Грифит трагично почина на 38-годишна възраст и актьорът никога не би могъл да се примири с него

Анди Грифит загуби сина си Сам на 38-годишна възраст. Сам страдаше от алкохолизъм дълги години. За Анди това беше голяма болка и той никога не можеше да забрави Сам.

Известният американски актьор и комик Анди Грифит, известен най-вече с ролята на Анди Тейлър в сериала Шоуто на Анди Грифит , и Бен Матлок в правната драма Матлок , също беше баща на две осиновени деца: син Анди Самюел Грифит-младши и дъщеря Дикси Нан Грифит.

Синът на Анди Грифит трагично умира на 38-годишна възраст и актьорът никога не може да се примири с него Синът на Анди Грифит трагично почина на 38-годишна възраст и актьорът никога не може да се примири Шоуто на Анди Грифит (1960) / Viacom EnterprisesАнди Грифит осинови децата си, докато беше женен за първата си съпруга Барбара Брей Едуардс. Анди и Барбара живеят заедно като съпруг и съпруга около 23 години, от 1949 до 1972.

Дъщерята на Анди Грифит Дикси веднъж е говорила за това да живее с баща си, описвайки го като много практичен и забавен човек.

Можех да бъда в списъка на продуцентите. Избрах да не го правя. Същото важи и за израстването. Не съм израснал в светлината на прожекторите. Разбира се, това беше преди хората да се скрият в храстите пред вратата ви и навсякъде имаше камери. Баща ми беше яростно защитен към нас. През целия си живот уважавах поверителността му. Запазих доста нисък профил, което все още планирам да направя.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от КАСТИНГИ КИЕВ (@castings_kiev) 28 Май 2019 в 4:59 PDT

Покойният син на Анди Грифит

Покойният син на Анди Грифит, Анди Самюъл Грифит-младши, беше по-известен като Сам Грифит. Според съобщенията той дълги години страдал от алкохолизъм и трагично починал през 1996 г. на 38-годишна възраст.

Също така беше съобщено, че Сам страда от цироза на черния дроб и има други проблеми, свързани със здравето.Анди Грифит, който почина през 2012 г. на 86-годишна възраст, никога не можеше да се примири със смъртта на сина си и отнесе тайния си сърдечен удар в гроба.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от The Andy Griffith Show (@theandygriffithshow) 17 юни 2018 г. в 3:06 PDT

Как да помогна на някой със зависимост

Възможно ли е да се помогне на някой, който страда от зависимост? Според някои източници се препоръчва да насърчавате здравословните навици, да използвате състрадание, да се фокусирате върху изграждането на доверие и да бъдете честни. И, разбира се, е необходимо да бъдем подкрепящи и да не критикуваме.

Синът на Анди Грифит трагично умира на 38-годишна възраст и актьорът никога не може да се примири с него Синът на Анди Грифит трагично почина на 38-годишна възраст и актьорът никога не може да се примириPhotographee.eu / Shutterstock.com

Както виждаме, по-добре е да идентифицирате пристрастяването на ранните етапи и да помогнете на човека възможно най-скоро, тъй като това може да доведе до трагични събития.

Популярни Публикации