Предполагаемата дъщеря на Анди Кауфман беше отказана за осиновяване и никога не видя, че баща й твърди, че може да е все още жив

Последната актуална новина Предполагаемата дъщеря на Анди Кауфман беше отказана за осиновяване и никога не видя, че баща й твърди, че може все още да е жив във Fabiosa

Светът винаги ще помни Анди Кауфман с прочутото му умение да разсмива хората. За съжаление животът му е прекъснат на млада възраст от 35 години.През ноември 1983 г. Кауфман изпитва постоянна кашлица и му е поставена диагноза едроклетъчен карцином. Той се подложи на палиативна лъчетерапия, но тя не беше ефективна, тъй като ракът се беше разпространил от белите му дробове до мозъка му.На 16 май 1984 г. Анди почина в медицинския център на Сидърс-Синай. Преди да почине, Анди имаше дъщеря Мария Белу-Колона с приятелката си от гимназията, която той даде за осиновяване, преди дори да я срещне.След смъртта на Анди се появиха няколко теории за смъртта му като измама и дъщеря му помогна да го защити.

Мария твърди, че баща й е жив

Въпреки че Мария никога не се е срещала с баща си преди смъртта му, тя твърди през 2013 г., че известният й баща е много жив.

След смъртта на Анди, брат му Майкъл се обръщаше към тълпата на наградите на Анди Кауфман и обясни, че е намерил писмо, докато почиства килера на брат си, в което се говори за плановете му да фалшифицира смъртта му.

Писменото есе обяснява, че Анди ще се върне в навечерието на Коледа през 1999 г. в любимия си ресторант. Когато дойде предложената дата, Майкъл отиде в ресторанта и млада жена му подаде бележка от Анди.

В писмото се обяснява, че Анди заминава, за да се скрие, за да прекара време с жената, която обича, и дъщеря им и предупреждава Майкъл да не казва нищо, докато баща им не умре.

След смъртта на баща им Стенли Мичъл получи обаждане от жена, която твърди, че е дъщеря на Анди. Тогава Мария излезе на сцената, за да говори за баща си. Тя каза:

„Не се опитвам да доказвам нищо. Просто той ми каза това, защото беше много тъжен от баща си и от факта, че никога не съм имал среща с него. '

Тя също спомена, че той й каза колко високо оценява факта, че семейството му го удостои с церемонията по награждаването.

Майкъл обаче вярва, че това е измама

По време на сядане с CNN’s ‘The Lead with Jake Tapper , Майкъл призна, че не вярва на признанието на Мария и смята, че е жертва на измамата.

Той също така вярва, че жената, която се е качила на сцената, не е наистина дъщеря на Анди и че тя работи с някой, за да го подмами.

Историята около смъртта на Кауфман е доста загадъчна. Само времето наистина ще каже истината.

Популярни Публикации