Веднъж Анна Курникова се раздели с Енрике Иглесиас, но той я спечели, като написа нейната песен

Енрике Иглесиас и Анна Курникова са заедно от 18 години и отглеждат 2 деца: близнаците Люси и Николас. Идеалното им семейство обаче никога не би могло да се случи, тъй като Курникова веднъж се раздели с Иглесиас. Но той я спечели с трогателна песен. Познахте ли кой?

Спомняте ли си изпарен видеоклип към песента на Енрике Иглесиас Бягство ? Това беше запомнящо се време за певицата, защото тогава беше той срещна любовта на живота си , Анна Курникова.Двамата са заедно от 18 години, но те много рядко говорят за връзката им . Наскоро обаче певицата разкри много интересна подробност за любовната история на двойката, която можеше да завърши с тъжна нотка.Енрике Иглесиас и Анна Курникова се разделиха веднъж

Миналото лято Енрике Иглесиас изуми феновете си, когато той разкри изненадваща истина за връзката му с руският тенисист .

Анна Курникова веднъж се раздели с Енрике Иглесиас, но той й спечели обратно, като написа нейната песенГети изображения / Идеално изображениеПевецът сподели на сцената, че той и Ана можеха да прекратят връзката си завинаги, ако не беше песен. Оказва се, че Курникова веднъж се е разделила с Иглесиас и той е написал песен, за да я върне.

Анна Курникова веднъж се раздели с Енрике Иглесиас, но той й спечели обратно, като написа нейната песенГети изображения / Идеално изображение

Енрике сподели:Имаше един път - ами два пъти всъщност - че тя ми каза „стига, свърших.“ И си спомням - и това е истината - че написах тази песен [Enamorado Por Primera Vez], за да съжалявам. Писането е моята терапия.

Така че следващия път, когато чуете Влюбен за първи път , което се превежда като „влюбен за първи път

Популярни Публикации