Дъщерята на Анна Уинтур не просто е наследила благодатта на майка си, тя взема след модния усет на мама и твърде безсмислено отношение

Дъщерята на Анна Уинтур е Бий Шафър и много прилича на майка си.

Дъщерята на Анна Уинтур може да не е толкова известна като нейната емблематична майка, но и тя е направила своя отпечатък.

Ана Уинтур е една от най-известните фигури в модната индустрия. Като дългогодишен редактор на Списание Vogue , Анна по принцип се превърна в човек, който се занимава с най-актуалните мода и стил.Що се отнася до личния си живот, Ана беше омъжена за Дейвид Шафър и двойката посрещна две деца; Чарлз, роден през 1985 г., и Катрин (известна като Пчела), родена през 1987 г. В крайна сметка двойката се развежда и модният експерт продължава да се жени за инвеститора Шелби Брайън.

Коя е дъщерята на Анна Уинтур

Любопитството към дъщерята на Ана е разбираемо. С известната грация на майката и безсмислено отношение хората искат да знаят дали дъщеря й е тръгнала по нейните стъпки.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Bee Carrozzini (@beecarrozzini) на 3 ноември 2016 г. в 9:39 ч. PDT

Катрин (Пчела) Шафър е имала заглавия няколко пъти по-специално, особено когато беше обявен ангажиментът й към режисьора Франческо Карозини.

Съобщава се, че двойката се е срещнала през октомври 2016 г. и това трябва да е било мигновено привличане, защото годежът им е обявен само шест месеца по-късноПодобно на майка си, Бий също е склонна към модата. Тя не само е наследила благодатта на мама, но и е излязла на няколко червени килима през годините в безупречна дизайнерска мода.

Що се отнася до другите й интереси, Бий веднъж се опита в актьорството, но скоро разбра, че не е за нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Bee Carrozzini (@beecarrozzini) на 22 юни 2016 г. в 11:36 ч. PDT

Бий Шафър е много дисциплинирана млада жена, която гарантира, че хората около нея са еднакви, което е друга черта, която споделя с майка си. Веднъж тя разказа Teen Vogue че тя мрази, когато хората закъсняват, защото тя вярва толкова е лесно да се стигне навреме! '

Бий също много внимава за времето си. Тя каза в интервюто:

Единственото нещо, което наследих от майка си, е, че наистина обичам да си лягам рано и да се събуждам рано.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Bee Carrozzini (@beecarrozzini) на 13 май 2018 г. в 17:37 ч. PDT

Въпреки че се смята за модерна, тя призна, че не е толкова „модна напред“ като майка си. Но звучи така, сякаш тя е толкова трудолюбива.

Сватбата на Bee Shaffer

Бий и Франческо официално завързаха възела през юли 2018 г. на пищна церемония, състояла се в Лонг Айлънд. Двойката имала и втора сватба в Италия, според Хора .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Bee Carrozzini (@beecarrozzini) на 7 юли 2019 г. в 11:39 ч. PDT

Ако сте голям фен на Ана Уинтур, трябва да се радвате да научите тези малки парченца за нейната разкошна дъщеря. В много отношения Бий е точно като майка си; красива, елегантна, елегантна, всеотдайна и дисциплинирана. Но е съвсем ясно, че тя е и собствената си жена, която се откроява извън сянката на Анна.

Деца на знаменитости Знаменитости
Популярни Публикации