Друг? Човекът вярва, че е тайният син на Елвис, и твърди, че е осиновен от чичото на Пресли Айра Дий

Последни новини Още един? Човекът вярва, че е тайният син на Елвис, и твърди, че е осиновен от чичото на Пресли Ира Дий във Фабиоза

Въпреки че от този момент вече са изминали повече от тридесет години Елвис Пресли напусна този свят завинаги , все повече и повече се появяват неизвестни подробности за личния и личния му живот .

Друг? Човекът вярва, че е ЕлвисГети изображения / Идеално изображениеПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Чорапогащи развалиха всичко! Марая Кери беше с изискана рокля, но не обмисли нито една подробностНапример някои хора твърдят, че са тайните деца на Краля на рокендрола . Експертът от 'Елвис' Кори Купър казва, че такива хора се появяват на всеки няколко години, като твърдят, че са син или дъщеря на Елвис.

Тайният син

И този път се случи същата история, когато един мъж призна, че е тайното дете на легендарния певец.Джон Смит се кълне, че казва истината, и дори казва, че ДНК доказателства, за да докажат този факт. Според думите на Джон той е осиновен от чичото на Елвис Айра Дий.

Кънтри певецът и текстописец от Скотсдейл разкри подробности за това, че е непознатото дете на звезда в нова книга Нека момчето да пее: Елвис е моят татко .Знам, че Елвис е моят татко от 27-годишна възраст. И няма нито една дума, която да описва какво е чувството най-накрая да кажа на света истината за мен.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Защо Кейт Мидълтън се престори, че е приятелка на принц Уилям много преди да излязат?

През 2011 г. Джон разкри защо реши да сподели своята история, твърдейки, че просто иска да знае истинската истина и кажете на света за това какво е да си непознатото дете.

Това е най-вече за наследството, истината и други подобни.

Човекът вярва, че е тайният син на Елвис, и твърди, че има доказателства за ДНК, които да доказват този факт. Въпреки това експертите казват, че такива хора се появяват редовно и не им вярват.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Той щеше да се ожени за нея“: Патрик Суейзи твърди, че е влюбен в неговия „Призрачен“ съ-звезда Упи Голдбърг

Популярни Публикации