Антонио Бандерас за бившата съпруга Мелани Грифит: „Ще я обичам до деня, в който умра“

- Антонио Бандерас за бившата съпруга Мелани Грифит: „Ще я обичам до деня, в който умра“ - Новини - Fabiosa

Антонио Бандерас и Мелани Грифит са преминали през много години чиста любов, но и ужасна борба. Макар и разведени, те все още изпитват безсмъртно уважение и преданост един към друг. Това е нещо, което не виждаме често при разделени холивудски двойки.

20 години любов и подкрепа

Бандерас и Грифит се запознаха по време на снимките Две много (1995). И двамата бяха женени за други хора, но незабавно се разведоха през 1996 г., за да завържат възела същата година. Мелани имаше син Александър от първия си брак и дъщеря Дакота с втория си съпруг, известния актьор Дон Джонсън.gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Семейство на актрисите: Защо Мелани Грифит има пълното право да се гордее с дъщеря си Дакота

Испанският актьор прие децата на Мелани като свои и двамата си имаха своите единствена дъщеря, Стела, през 1996 г. Изглеждаше, че никога нищо лошо не може да се случи на щастливото семейство, но демоните на Грифит никога не го пускаха.gettyimages

Мелани страдаше от пристрастяване към болкоуспокояващи. Трябваше да отиде на рехабилитация през 2000 и 2009 г. Антонио подкрепяше жена си през всичките й борби. Той непременно каза на всички колко се гордее с нея, че е получила подходяща помощ.

gettyimagesЗа съжаление двойката се разведе през 2015 г., позовавайки се на лични различия. Дадоха на всички да разберат, че разделянето им е направено „в любов и приятелски начин“ , както казват повечето двойки. Но в случая с Антонио и Мелани може да е много вярно.

Неумираща любов

В едно от интервютата, Антонио Бандерас размисли за раздялата си с Грифит и с голямо възхищение говореше за бившата си съпруга.

Дори да сме разведени, тя е моето семейство и ще я обичам до деня, в който умра. През всичките тези години поддържаме връзка и успяхме да направим раздяла, която е много елегантна.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дъщерята на Антонио Бандерас прилича на известната си баба Типи Хедрен

Любовта на тези двамата очевидно беше много истинска и това е нещо, от което трудно бихме се отказали. Антонио и Мелани поддържат отношенията си топли частично заради децата си.

Нашите деца се радват на това и това е много важно и за двама ни. Нашите деца са приоритет номер едно.
Вижте тази публикация в Instagram

С моите красавици около 2001г

Публикация от МЕЛАНИ (@melaniegriffith) 3 Дек 2018 в 9:57 PST

Веднъж Мелани каза, че й е било трудно да се приспособи към самотния живот, но децата й са голяма утеха. Кой знае, може би един ден тези две влюбени птици ще намерят своя път обратно един към друг.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: ‘Гений’: Антонио Бандерас обръсна веждите и косата си, за да изиграе най-накрая своя идол Пабло Пикасо

Мелани Грифит
Популярни Публикации