Дъщерята на Антонио Бандерас е пораснала и е въглеродно копие на известния си татко, докато заедно присъстваха на наградите на Vanity Fair

Антонио Бандерас беше на наградите Vanity Fair Awards 2019 с порасналата си дъщеря и двамата изглеждаха супер прекрасно заедно на червения килим. Вижте младата Стела и как изглежда толкова красива сега.

Снимките на Антонио Бандерас от 2019 г. показват, че той все още е много хубав мъж дори на 59 години, така че не е изненадващо, че децата му са също толкова благословени, когато става въпрос за външен вид.

Някои хора може да са любопитни за децата на Антонио Бандерас, но както се оказва, известният актьор има само едно дете. През септември 1996 г. той и Мелани Грифит посрещна красива дъщеря на име Стела.Докато Стела Бандерас наистина не е разкрила много от личния си живот в социалните медии, според Здравейте , тази млада дама е близо до нея семейство и има интерес към модата.

Дъщерята на Антонио Бандерас навърши 23 години преди няколко месеца и по всичко личи, че е щастлива млада жена.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стела Бандерас (@stellabanderasgriffith) на 1 октомври 2018 г. в 14:12 ч. PDTАнтонио Бандерас на наградите Vanity Fair 2019 с дъщеря си

Феновете получиха рядък поглед върху близостта между актьора и дъщеря му наскоро, когато и двамата бяха забелязани на наградата за личност на годината Vanity Fair, която се проведе в Мадрид, Испания

59-годишната звезда беше на събитието с приятелката си Никол Кимпел и дъщеря си Стела.

Антонио БандерасГети изображения / Идеално изображениеНа някои снимки Лисица звездата изглеждаше абсолютно смахнато уютно към своята дама, но връзката му с дъщеря му беше наистина очарователна.

Антонио БандерасГети изображения / Идеално изображение

Антонио беше красив джентълмен в смокинг с папионка, докато Стела беше истински зашеметяващ в черна рокля. Прегръщащата фигура тъкан включваше тънки презрамки и тя се снабди с подходяща черна чанта Chanel.

Антонио БандерасГети изображения / Идеално изображение

Брюнетката й беше лъскава и дълга и я прибра зад ушите си. Тя добави малко блясък към цялото нещо с разкошен чифт черни токчета.

Антонио БандерасГети изображения / Идеално изображение

Докато баща и дъщеря изглеждаха много зашеметяващи, трудно е да се отрече поразителната прилика между двамата. Подобните им черти на лицето са очевидни и двамата изглеждаха наистина добре.

Комплименти за Антонио Бандерас и дъщеря му

Феновете нямаше как да не похвалят това дуо баща-дъщеря.

@hotnews_indo:

Толкова сладко.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стела Бандерас (@stellabanderasgriffith) на 1 октомври 2018 г. в 14:11 ч. PDT

@javigonzalezdelgado:

Разкошен.

@ martuch75:

Красив.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стела Бандерас (@stellabanderasgriffith) на 19 март 2018 г. в 8:59 ч. PDT

Антонио Бандерас вече е много близо до 60-те си години и трябва да кажем, че изглеждаше доста добре на тази скорошна поява. Що се отнася до дъщеря му, тя очевидно става по-красива с всеки изминал ден. Без съмнение, тя израства като доста поразителна млада дама.

Деца на знаменитости Знаменитости
Популярни Публикации