Аполоноподобен син и китайска дъщеря: Децата на Мег Райън, които са толкова различни

Последни актуални новини Аполоподобен син и китайска дъщеря: Децата на Мег Райън, които са толкова различни във Фабиоза

Холивудското кино от 80-те и 90-те е невъобразимо, без да е очарователно Мег Райън . Когато Хари срещна Сали ... , Безсънни в Сиатъл , Пристрастен към любовта , а други филми все още са сред любимите на много хора. През 2000-те не беше толкова плодовита, но вместо това имаше време да отглежда деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Meg Ryan (@megryan) 7 Май 2019 в 5:25 PDTРайън можеше да остане звезда от световна класа, но страстта й към пластичната хирургия остави неприятен отпечатък в кариерата ѝ. Операциите променят външния вид и израженията на лицето на актрисата: тя не беше същото сладко момиче, което публиката толкова много обичаше.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Meg Ryan (@megryan) 19 октомври 2017 г. в 10:13 PDT

През 1991 г. Мег се омъжва за колегата си, актьора Денис Куейд. Година по-късно им се роди син Джак. Райън и Куейд бяха смятани за примерна двойка, но бракът им не продължи повече от десетилетие. През 2001 г. те официално се развеждат. Говореше се, че една от причините за раздялата е аферата на Мег с Ръсел Кроу, заради когото актрисата напусна съпруга си.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Meg Ryan (@megryan) 8 август 2018 г. в 12:09 PDT

Подобно на много други деца на холивудски знаменитости, единственият й син израства в Лос Анджелис. Но за разлика от повечето, той не стана разглезено дете. Въпреки творческата атмосфера у дома, Джак имаше нормално детство: родителите сами го отгледаха. Дори след развода те успяха да останат в добри отношения.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Jack Quaid (@jack_quaid) 27 юни 2019 г. в 10: 31 PDTОт детството си момчето знаеше, че би искало да стане актьор. С удоволствие участва в любителски продукции и мечтае да изгради кариера на комик. Но ролята на Марвел беше в Игрите на глада това му донесе слава. Дори онези, които гледаха филма, едва ли осъзнаха, че актьорът е синът на Мег и Денис. Младежът доказа, че има талант и не само бере плодовете от славата на родителите си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Jack Quaid (@jack_quaid) 13 Май 2018 в 6:46 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Jack Quaid (@jack_quaid) 27 април 2018 г. в 05:27 PDT

Красивият човек с доста поразителна прилика с майка си започна да получава покани за снимане в други филми. До 2019 г. неговият опит вече включваше снимки като Логан Лъки и Вилнеене .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Jack Quaid (@jack_quaid) 3 Фев 2019 в 12:28 PST

Джак е единственото биологично дете на Райън. Но тя има и дъщеря Дейзи True. Актрисата осинови китайското момиче през 2006 г., когато бебето беше на малко повече от 1 година. По това време тя не беше с никого, но мисълта да стане самотна майка на две деца не я плашеше.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Meg Ryan (@megryan) 30 януари 2019 г. в 4:30 PST

В интервю актрисата отбеляза, че родителството е трудна и отговорна работа. Но за щастие тя имаше достатъчно време да им посвети. Около средата на 2000-те Мег се занимава с артистична фотография, а дъщеря й се превръща в един от любимите й модели.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Meg Ryan (@megryan) 21 ноември 2017 г. в 11:34 PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Meg Ryan (@megryan) 8 януари 2018 г. 12:56 ч. PST

Daisy True не се появява често публично. Преди се снимаше предимно, докато се разхождаше с майка си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Celebrity's Kids (@_celebrityskids_) 3 септември 2018 г. в 1:28 PDT

Но през юли 2019 г. Мег я заведе на седмицата на модата в Париж. Израснала е в хубаво тийнейджърко. Изглеждаше, че Дейзи е малко срамежлива във фокуса на толкова много камери.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Meg Ryan Source (@megryansource) 1 юли 2019 г. в 10:25 PDT

Децата винаги са били приоритет за Мег и изглежда тя е свършила отлична работа, възпитавайки ги като почтени хора. Райън не е изоставил фотографията, но също така опитва силите си в писането и е влязъл в дизайна. И в края на 2018 г. бе съобщено, че тя се сгоди за дългогодишния си приятел Джон Меленкамп. Можем само да пожелаем на актрисата всичко най-добро и да се надяваме, че тя ще продължи да ни радва с публични изяви заедно с красивите си деца. В края на краищата винаги е интересно да се види как протича животът на известни хора, нали?

Популярни Публикации