Съвместимост Водолей и Близнаци - Въздух + Въздух

Съвместими ли са Близнаци и Водолей? Когато двамата се срещнат и влязат във връзка, може да не осъзнаят това по това време, но се впускат в нещо красиво. Съвместимостта между тази двойка може да бъде доста висока. Изглежда и двамата имат много общ възглед, когато става въпрос за живота им

Когато двамата се срещнат и влязат във връзка, може да не осъзнаят това по това време, но се впускат в нещо красиво. Съвместимостта между тази двойка може да бъде доста висока.И двамата изглежда имат много общ възглед, когато става въпрос за живота им и са в състояние да се свържат на интелектуално ниво.

Това е една от онези двойки, които наистина имат страхотна връзка помежду си. В много среди това би се считало за кармична връзка.

Без съмнение това е една от най -диво съвместимите двойки в целия зодиак.

Как са любовта Водолей и Близнаци?Тези двамата са склонни да имат много възнаграждаващи и завладяващи отношения помежду си. Това е връзка, която много се основава на комуникацията между тях.

Близнаците търсят качествата, които Водолеят притежава в партньор. Те са много привлечени от това колко умни могат да бъдат и в същото време от тяхната непринудена представа за ангажираност.

Когато ги погледнете, ако направите крачка назад, няма да видите двама души, които са много сходни. Близнаците понякога могат да бъдат от типа, който лесно би дал студено рамо, а Водолеят от другата страна на нещата е много състрадателен.

Бъдещето на тази връзка наистина зависи от това дали Близнаците наистина могат да се отворят свободно и щедро към други хора, без техният личен интерес да е тяхната основна цел. Ако Водолеят види това в партньора си, тогава връзката им ще се засили.

Това е двойка, която рядко ще се озове на скука. Всеки момент, който успяват да прекарат един с друг, му се наслаждава.

Водолеите ще бъдат съблазнени от импулсивността на Близнаците и от това, че са отворени за постоянна промяна. От другата страна на нещата Близнаците ще бъдат съблазнени от уникалността и креативността на Водолея.

И двата знака, дори когато са във връзка, обичат да имат малко самота и релаксация сами. Това е нещо, което и двамата оценяват и разбират. Това е нещо, което двамата ще уважават един друг и ще го уважават. Това е качество, което споделят заедно, нещо, което може да не открият в друг партньор, принадлежащ към друг знак.

Искате задълбочено ръководство за мач Водолей Близнаци? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбени близнаци | Влюбен Водолей

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Близнаците могат да пренебрегнат липсата на романтични трикове във Водолея и двамата ще видят очи в очи, докато обменят визионерски идеи.

Селия: Стимулиращ спътник, страхотен социален живот, но честността и откритостта на Водолея понякога ви карат да се извивате.

Джен: Вие двамата вероятно ще намерите много утеха един в друг. Изглежда, че сте привлечени от идеалистичните и лесни начини на Водолея и нямате желание да променяте Водолея, което е голям плюс за тях! Водолеят не се плаши от вашата нужда от свобода, както много други знаци са склонни да бъдат. Това е лесен мач със силна приятелска база, която трябва да продължи и да продължи.

Лидия: Това може да се превърне в нещо абсолютно невероятно с течение на времето, въпреки че в началото ще има доста хълцане, не губете представа, че това в крайна сметка ще си струва. Ангажираността не е популярен начин за никой от вас, но след като поставите това на заден план, за да помислите по -късно, и двамата можете да се отпуснете много повече един с друг, за да превърнете любовта си в нещо много по -конкретно. Това едва ли може да бъде скучна комбинация, тъй като и двамата жадувате за нови неща, за да поддържате себе си активни и психически стимулирани.

Сексуално също ви очакват много изненади. Никой от вас никога няма да може да предвиди какво има предвид вашият партньор, но това добавя към специалната искра, която споделяте. Единственият основен проблем, с който можете да се сблъскате, е контролът, който Водолеят трябва да има от живота и това може да попречи и на двама ви да бъдете напълно честни един с друг.

Лора: Заедно тези двама биха могли да направят света по -добро място, особено ако решат да тръгнат по благотворителен път. Вътрешно, Водолеят има огромно уважение към мозъчните начини на Близнаците и Близнаците харесват идеята, че някой може да се справи. Една от двете ще трябва да бъде стабилизиращата сила в отношенията и тази работа вероятно ще отиде при Водолей.

Трейси: Близнаци и Водолей може да притежават подобни нива на издръжливост и интелект. Те биха могли да бъдат общителни и със силно развити комуникативни умения; правейки много съвместим мач.

Хайди : Въпреки че Водолеите разбират нуждите на Близнаци и Близнаците са толерантни към Водолея, те ще имат своите справедливи аргументи. И двамата се радват на външния свят и на умствената стимулация, затова едно е сигурно, тези двамата определено се разбират.

Кели: Тази двойка се разбира чудесно, тъй като и двамата имат подобен подход към живота. Нито един знак не обича да бъде вързан и двамата обичат да поддържат нещата леки и приповдигнати. Единствената опасност в това е, че те са склонни да правят много по -добри приятели от любовниците, тъй като този съюз няма страст.

Маркъс : И двата знака са много общителни и обичат да се забавляват. Близнаците изглежда са разговорливата страна на двойката, докато Водолеят обича интелектуалното говорене, но не успява да говори с малки разговори. Тези две са изключително съвместими. Изглежда, че ходят навсякъде и правят всичко заедно. Веднъж двойка, рядко виждате едното без другото. Ин и Ян.

Дейвид: Безсмислено. И двамата сте общителни, приказливи и общителни и двамата имате бързо движещи се умове-въпреки че Водолеят иска да обсъди какво не е наред със света, докато Близнаците може да искат да говорят холивудски клюки. Независимо от това, Водолеят е много съвместим знак за Близнаци.

Мъж Водолей и жена Близнаци

Връзката между мъжете Водолей и жените Близнаци е много лесна, тъй като те се радват на компанията един на друг и непрекъснато се вдъхновяват. Те имат много общи интереси, по които могат да работят заедно. Те винаги са стабилни и свежи в отношенията си и обикновено са добри приятели, независимо от истинската им връзка. Жените Близнаци са млади по душа и винаги ще бъдат такива. Израсналите неща като бъдещи прогнози, подозрения, емоционални сътресения и критика не са сред техните черти. Но Близнаците са много добри в компютрите и цифрите, или когато трябва да обърнат истината.

Мъж Близнаци и Жена Водолей

Комбинацията от жени Водолей и мъже Близнаци може да бъде много интересна. И двамата обичат да изследват и са приятелски настроени. И двамата намират много общи неща и така се разбират добре. Казват, че жените Водолей са интелектуалци, както и мъжете Близнаци. Нещото при мъжете Близнаци е, че те са емоционално слаби, но психически много силни. Те обичат да бъдат третирани с любов и приятелско поведение и жените Водолей просто осигуряват това. И двамата се оказват много добри приятели, дори и любовната им връзка да не се получи, което е доста рядко.

Приятелство Водолей и Близнаци

Ще създадете страхотни приятели, които ще споделят много тайни помежду си. Другите ви приятели може да ревнуват от вашата близост.

Връзка Близнаци и Водолей

Като любовници:

Ще създадете страхотни приятели, които ще споделят много тайни помежду си. Другите ви приятели може да ревнуват от вашата близост.

Дългосрочна връзка:

Нежна дългосрочна афера с вашите отлични комуникативни умения, винаги насочваща връзката в правилната посока.

Краткосрочна връзка:

Не се отблъсквайте един друг при първата среща, както може да сте склонни. Времето е чудесен катализатор за тази смес.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Близнаци | Запознанства с Водолей

Секс Водолей и Близнаци

Двамата можете да правите любов или да правите секс. Ще можете да бъдете романтични или просто да се насладите на физическите усещания.

Водолей и Близнаци сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Близнаци в леглото | Водолей в леглото

Съвместимост на Водолей с Близнаци По всички точки:

общ резултат 85%

Били ли сте във връзка Водолей-Близнаци? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Водолей | Индекс на съвместимост на Близнаци | Индекс на съвместимост на зодиака

Близнаци + Водолей

Популярни Публикации