Острие на Водолей Риби - значение, съвместимост и личност

Дати: 15 февруари до 21 февруари Острието на Рибите Водолей също е официално известно като върха на чувствителността. Това е, когато колелото на зодиака се премества от Водолей към Риби. Този период се случва между 15 и 21 февруари. Хората, които са родени между тези дати, обикновено обичат да фокусират голяма част от силата си

Хората, които са родени между тези дати, обикновено обичат да фокусират голяма част от силите си върху идеалистични и социални каузи поради енергията, която Водолеят им носи. Енергията на Рибите е това, което им носи много чувствителна и емоционално силно заредена страна. Това подхранва нуждата им да помагат на хората.Тези хора обикновено са много любящи, чувствителни и състрадателни. Те винаги обичат да могат да гледат на живота през лещите на собствените си очи, а не чрез възприятието на другите. Техните действия или дела обикновено са в полза на хората около тях или за обществото като цяло.

Това очевидно е добра черта, но те наистина трябва да могат да се отдръпнат, когато е необходимо. Защото понякога те могат да се увлекат по причини, които вече биха могли да бъдат загубен проблем. Причини, които биха могли да отнемат енергия от други части на живота им, върху които трябва да се съсредоточат.

Това, което те наистина трябва да направят, е да сдържат или модерират собствените си идеали и наистина да работят, за да донесат промяната, която искат да видят в света. Като предприемат по -малък подход към нещата, те ще могат да постигнат повече. Последното нещо, което трябва да направят, е да се разпръснат.

The Zodiac Cusps are where the 2 energies of the signs merge. What does the future hold for you fellow cusper? Ask an Astrologer today !TL; DR на този Cusp

Силни страни: Това е човек, който е много находчив, талантлив и доста надарен. Те могат да бъдат доста Чаровници и много очарователни. Те също могат да бъдат много щедри и да отдадат себе си и времето си на другите и на каузи, в които вярват.

Слабости : Те могат да бъдат неохотни, когато става въпрос за движение, а понякога, когато не харесват нещо, могат да се разбунтуват срещу това. Друга тяхна слабост е, че понякога могат да бъдат непокаяни и да не обичат, когато някой се опитва да ги държи отговорни.

Перфектното им съвпадение: Перфектният им партньор е някой, който ще им даде пространство, от което се нуждаят, за да могат да бъдат себе си, но все пак да се чувстват като във връзка. Те искат някой, който ще разбере нуждата им от независимост. Ако те могат да получат това от партньора си, това е връзка, която може да продължи дълго.

Техният житейски урок : Това, което наистина трябва да научат, е как да простят на някого, че е направил нещо против него. Ако някой му направи нещо лошо и това е нещо, което лесно може да бъде простено, той трябва да приеме извинението. Като цяло те трябва да избягват да обиждат хората. Ако не са в състояние да направят това, те ще открият, че тези обиди ще се върнат, за да ги преследват психически. Те не се нуждаят от някой, който живее в главата им без наем.

Водолей Риби Cusp Личност

Положителни черти

Смята се, че Водолеят/Рибата е грижовен, състрадателен, екстравертен, флиртуващ, въображаем, интелектуален, скромен, много талантлив, необичаен, отворен, оригинален, тих, романтичен, чувствителен, сантиментален, срамежлив, симпатичен, замислен, плах, толерантен, разбиращ, без дискриминация, уникален и визионер.

Отрицателни черти

Водолеят/Рибата е склонен да бъде надежден, ексцентричен, непостоянен, безцелен, свръхчувствителен, непрактичен, пренебрегван, непокорен и ескапизъм.

Личност:
Те трябва да се научат да се доверяват.
Те са гладни за опит.
Те са изключително чувствителни.
Те не трябва да се отказват от света и да се оттеглят.
Активната, изобретателна страна на Водолея се слива с мечтаната страна на Рибите.
Както всички върхове, Водолеят/Рибите е от два конфликтни елемента-Въздух и Вода
Те могат да бъдат разглеждани като изследовател, който обича да се рови в себе си, докато се бори с желанието да се издигне.

Съвместимост с Водолей Риби

Близнаци/ Рак (17-23 юни) и Лъв/ Дева август (19-25). Както всички останали краища, Водолей / риба е привлечен от други върхове.

Риби Водолей Cusp

Хората, принадлежащи към Водолей Риби Касп, са родените между 15 февруари и 21 февруари. Те са силно интроспективни и обичат да бъдат затворени в себе си. Те трудно управляват ежедневните дейности в живота си поради липсата на фокус. Освен ако не са преживели много, им е трудно да се чувстват комфортно в светските дела.

Тези хора са много мили по душа и са състрадателни и съпричастни към другите. Липсата на организиран подход може да ги забави в постигането на целите, които са си поставили. Въпреки че не са организирани, те са страхотни в създаването на оригинални идеи. Те са добри в няколко области и мислят за промяна на някои неща по отношение на света. Те могат да бъдат големи музикални артисти и имат значителен интерес към музиката.

Хората, идващи от върха на Водолеите Риби, обичат да се срещат с хора и да общуват, тъй като смятат, че това е важен начин за премахване на стреса. Въпреки че обичат да общуват, те също са засегнати от някакво психическо поведение, след като се почувстват подозрителни или неприятни, че другите ги осмиват. Някои положителни черти на тези хора са толерантност, чувственост, състрадание, идеализъм и т.н. И те също имат отрицателни черти като свръхчувствителност, нетърпение, инат, кавга и песимизъм. Те искат да угодят на всички, поради което не са добри в организирането на нещата. Заредени с множество задължения, те не са в състояние да изпълнят някои, което е причината да разочароват очакванията на много хора. Тези хора обичат да пътуват или да изследват религиозни въпроси.

Други факти за този пик:

У дома | Други статии за астрология

Съвместимост с Водолей Риби

Популярни Публикации