Правят ли големи неща в Холивуд внуците на Лусил Бол и Деси Арназ? Ето какво знаем за тях

- Правят ли големи неща в Холивуд внуците на Лусил Бол и Деси Арназ? Ето какво знаем за тях - Знаменитости - Фабиоза

Обичам Люси звездата, Люсил Бол и съпругът й Деси Арназ са холивудски хонорари, докато са живели. Двойката имаше две познати деца и, ако се вярва на слуховете, едно непризнато закъсняла дъщеря.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дали американската комедия „Любима топка“ е имала тайно дете, което никога не е признавала?

Тяхното наследство: признатите деца на Арназ

Но през годините нейните познати деца Луси Арназ и Деси Арназ-младши, израснали през седемдесетте години, продължават да живеят достойно в Холивуд, дори ако нито едно от двамата не се е доближило до успеха на родителите си.Луси има умерена успешна кариера като актриса и певица и е майка на три деца Саймън, Джо и Катрин Лукинбил.

Деси-младши ръководи театрална и балетна компания и е баща на Хейли Арназ.Какво стана с Arnaz 3.0?

За третото поколение деца на Arnaz изглежда, че те не се справят с нищо или предпочитат живот извън светлините на прожекторите, но това не е напълно вярно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Lucille Ball и дъщерята на Desi Arnaz, Lucie, се отварят за любовната история на родителите си 'Rocky'

Въпреки че не могат точно да се състезават със световните Джъстин Бийбърс и Кардашиан, когато става въпрос за привличане на вниманието на папараците, те имат собствена кариера в развлеченията.

Следвайки стъпките на Лусил

Саймън е художник, Катрин ‘Кейт’ е актриса, Джоузеф Лукинбил е музикант. От пилото обаче Кейт е тази, която споделя специална връзка с известната си баба, която почина, когато беше само на 4.

На 17 години тя трябва да стане кралица на 75-ия фестивал на ябълковия цвят в Шенандоа, фестивал във Вирджиния, чиято баба е служила като велик маршал през 1964 г. Може би и тя някой ден ще го направи голям в Холивуд?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовни писма на Лусил Топка, които тя пазеше в тайна от съпруга си, най-накрая са разкрити

Деца
Популярни Публикации