Овен и Овен Съвместимост: Огън + Огън

Двама души, които се обединяват, които са Овен и под знака на огъня, ще се окажат във връзка, която е едновременно конкурентна и много предизвикателна. Те може да се окажат конкуриращи се един срещу друг, за да определят кой е по -добър от двамата и в същото време кой допринася повече

Тяхната съвместимост обикновено е ниска освен ако те могат да работят заедно и да променят нещата (което е много възможно). | _+_ |Овен Влюбен Овен:

Когато двама пожарни знаци присъединете се обикновено любовта помежду им ще бъде пълна с много страст. В спалнята те ще бъдат горещ огън. Те ще станат перфектни любовници и докато играят в чаршафите, ще разберат кой има способността да съблазни другия по -добре. Единственият проблем, който се случва в този момент, е, че и двамата ще бъдат много съвместими на сексуално ниво, но въпреки че това ще остане същото, емоционалната страна на нещата ще намалее.

Именно там е проблемът между тях двамата. Ако могат да използват енергичната си енергия и целия огън, който носят един на друг, и да го насочат положително към сътрудничество, има шанс да успеят. Това, което трябва да направят, е да обединят силите заедно, вместо да работят един срещу друг. Ако могат да работят заедно като екип, те ще открият, че няма да възникне проблем, който да преодолеят.

Това е комбинация от двама много страстни хора; бързо да обичам, бързо да се ядосвам. Те биха могли да се срещнат, да са били до олтара и трибунала за развод, преди повечето хора да споделят първата си целувка. Това е кардинален огнен знак - директен, импулсивен и донякъде нахален - и действа със страст и ентусиазъм; ако понякога липсва постоянство, търпение или издръжливостПрочетете повече за влюбените Овни

Искате задълбочено ръководство за мач Овен Овен? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Съмишленици създавате огнена и състезателна комбинация. Добър за страстта, но твърде много ще изгори и двамата.

Селия: Двама вождове и без индианци.

Джен: Вие двамата трябва да можете да се разбирате много добре. Вие споделяте същия оптимизъм и никой от вас не се страхува да поема никакви рискове. Вашият ентусиазъм и новаторски дух ще ви свържат и ще предпазят връзката ви да не стане скучна. Да, това е предизвикателство да се сдвоите с някой независим като вас, но това може да е грандиозното, славно предизвикателство, което отдавна очаквате.

Лидия: Това има за цел да бъде много силна връзка, стига вие и вашият любовник да се редувате последователно, за да контролирате случващото се. Това включва времето, прекарано в спалнята, Овен са много сексуални хора и двамата се радвате да поемете лидерството и да се доминирате един над друг, но това трябва да е споделена роля. Трябва да откриете, че двамата се свързвате много добре, тъй като имате сходни физически интереси и хобита. Единственото важно нещо, което трябва да гарантирате, е да поддържате доверието си един на друг, в противен случай ще се отдалечите един от друг на умствено ниво и ще се заинтересувате от другите, които са готови да ви кажат колко добре изглеждате! Обикновено двама ариани са много привлекателна двойка, тъй като чертите на Овена винаги са приятни за окото и непременно ще получите много възхитени погледи от минувачите, когато сте навън.

Лора: Тези двама души няма да имат скромна връзка, тъй като и двамата имат естествено влечение към приключения. Жените Овен обичат да бъдат преследвани, а мъжът Овен е твърде готов да се задължи. Човек ще иска да води пътя, тъй като Марс управлява и двата знака. Това не означава неизбежно, че мъжът ще води - много жени Овен също имат силни лидерски умения

Трейси: Връзката Овен/Овен може да се превърне в състезание, за да се види кой може да контролира. Тъй като и двамата вероятно ще бъдат ориентирани към кариерата, те могат да придадат значение на работата си. Предимство на този астрологичен съюз е, че той ще бъде динамичен и няма да има лъжи или потискане, но може да няма и много предпазливост, разум или равновесие.

Хайди : Страст в изобилие. Тъй като мъжът и жената Овен понякога могат да бъдат доминиращи, всеки трябва да се занимава с външни интереси. Тази връзка може да работи, ако и двамата сте готови на компромис.

Кели: Не е добра идея! И двамата хора ще искат да бъдат тези, които контролират. Ако има истинска любов и желание да се оправят нещата, двамата партньори ще трябва да се облекчат един към друг.

Маркъс : Две овни ... каква картина това ни напомня освен заключващите клаксони? Изключително съвместими, но взаимно експлозивни са добър начин да се опишат тези два знака на хороскопа. По своята същност те ще си имат доверие. Комбинацията Огън-Огън със сигурност ще гори ярко, просто запазете номера на пожарната на бързото набиране, в случай че къщата изгори.

Дейвид: Помислете за мексиканска храна - изключително гореща. Това забързано, изпълнено с действия, конкурентно сдвояване може да предизвика искри-както добри, така и лоши. Вълнението е гарантирано.

Плюсове на връзката:

 • Тази двойка в една връзка почти прилича на гледане в огледалото. Вие се занимавате с мъжки или женски клонинг на себе си. Ако можете да разберете себе си, ще разберете и партньора си.
 • Много страстен, с много силно сексуално влечение.
 • Между вас двамата може да се случи стабилна връзка, че извънредният труд може да бъде доста траен.
 • И двамата обичат предизвикателствата, така че правят почти всичко, за да поддържат любовта си.
 • Тъй като са независими, и двамата разбират, че един друг се нуждае от тази независимост, за да могат да живеят живота си.
 • Тъй като те обичат да бъдат съблазнени и обичат да бъдат съблазнители, фойерверките между тях двамата винаги ще бъдат там. Стига да продължават.
 • Тъй като и на двамата няма да ви липсва страст, сексът в грима ще бъде доста добър след спор.
 • Чертите на интелигентност и щедрост, които и двамата споделяте, могат да ви помогнат да погасите всеки конфликт, с който и двамата се сблъсквате. Дори след като влезете в битка помежду си, способността ви да се примирите помежду си ще бъде силна.
 • Те са наистина верни и лоялни един към друг в една връзка.
 • ревността обикновено не повдига грозната си глава, освен ако някой от тях не се занимава с несигурност или проблеми с ниското самочувствие.
 • И двамата могат лесно да се стимулират взаимно, което може да помогне за разкриване на най -добрия потенциал в отношенията им, както и индивидуално в техните собствени цели.
 • В спалнята те наистина имат въображение. Те обичат да надхвърлят един друг, за да се харесат. Тяхната сексуална съвместимост е много висока.

Отношения за връзки:

 • и двамата можете да бъдете доста непредсказуеми, така че може да изскочат изненади.
 • проблемът с огледалните образи един на друг е, че и двамата ще искате да бъдете шеф.
 • Конкурентният им характер може да работи срещу тях, ако не са съгласни за нещо.
 • тъй като и двамата се управляват от планетата Марс, ще бъде много трудно за тези двамата да не влизат в конфликт помежду си. Рам срещу Рам. Повечето аргументи, в които ще влезете, няма да бъдат разрушителни за бъдещето ви.
 • Сблъсъкът на егото ще бъде неизбежен. Когато между вас двамата избухне емоционално, ще бъде трудно за единия или другия да се отдръпне. Тъй като и двамата се чувстват като прави в спора, всеки човек в тази връзка ще защитава твърдо своята гледна точка.
 • Поради факта, че може да има много битки, може да се окажат, че се съмняват във връзката и нейното бъдеще.
 • Без малко работа тази страст между вас двамата може да се разсее.
 • Две от лошите черти, които и двамата споделят, са индивидуализмът и арогантността. Докато се борят за контрол или надмощие един над друг в спор. За да продължи връзката, понякога единият от вас ще трябва да направи крачка назад и да остави другия да спечели.

Жена Овен Мъж Овен

Ан Мъж Овен винаги търси приключения и никога не се страхува да се потопи в каквото и да е предизвикателство, поставено пред него. По -скоро той обича предизвикателствата като част от своята природа и има безгрижно отношение. Подобно отношение е показано от an Жена Овен . Въпреки че и двамата партньори на двойката споделят едни и същи черти и имат еднакви възгледи, все пак може да има конфликти между тях, тъй като те споделят и някои негативни аспекти. И двамата са откровени и агресията е част от тяхната природа, което може да бъде досадно и дразнещо и за двамата. Връзката може да се развие с взаимно разбиране и някакъв компромис от страна на двамата.

Мъж Овен Жена Овен

Овен и Овен Приятелство

Ще се качите като запалена къща. Наистина в пламъци! Въпреки че ще има голямо взаимно уважение, ще има и чувство за превъзходство от двете страни.

Тези двамата заедно могат да образуват доста добър екип, когато става въпрос за приятелство. Това се дължи на факта, че те имат много сходни възгледи, когато става въпрос за живот като цяло. Важно е те да не се състезават, за да разберат кой е по -добрият от двамата, защото в крайна сметка и двамата биха загубили. Те наистина трябва да държат егото си под контрол и под контрол.

Те са доста приключенски и имат много жизненост между двамата, така че това приятелство може да бъде изпълнено с много вълнуващи моменти и дейности.

Овен и ОвенВръзка

КАТО ВЛЮБЕНИ:

Когато спорите, това ще бъде със страст. Когато се обичате, ще бъде със страст. Много интензивен.

ДЪЛГОСРОЧЕН:

Страхотна комбинация, при условие че и двамата знаете кога да отстъпите.

КРАТКОСРОЧЕН:

Взаимно възхищение, забавление, вълнение и предизвикателства.

Прочетете повече за запознанства с Овен

Овен и Овен Секс

Някои го харесват горещо, а други го харесват като ад. Кой точно си ти .

И двамата партньори заедно могат да допринесат за много задръжки и вълнения за отношенията, които имат в спалнята. Това е двойка, която работи много добре заедно, когато става въпрос за време за игра. Въображението им никога няма да изсъхне, те винаги са пълни с идеи. Така че сексуалната съвместимост между тях е доста висока.

овен и овен сексуално съвместими

Прочетете повече за Овен в леглото

Съвместимост на Овен с Общ резултат на Овен:

Сексуална съвместимост10
Шансове за брак8
Любовен потенциал8
Потенциал за приятелство6
Битки8

Били ли сте в отношения Овен-Овен? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Проверете повече Съвместимост с Овен профили

Популярни Публикации