Съвместимост с Овен и Рак - Огън + Въздух

Любовната съвместимост на Рака и Овена е нещо, което зависи от това колко добре всеки човек във връзката може да бъде в разбирането и приспособяването на партньора си, защото има много различия между тях под повърхността.

Единственото нещо, което трябва да имат предвид, е, че то е длъжно да предизвика вълнение и да изследва разликите, които имат помежду си, но това може да предизвика и някои оплаквания, докато се движат във водите.И двата са кардинални знаци, разглеждани като нетърпеливите бобри на зодиака, като Ракът е воден знак, а Овенът е огън.

Когато тези два кардинални знака се съберат, те обикновено не се разбират, тъй като огънят и водата не се смесват. Смесването на двете заедно създава това, което често се възприема като търкания и предизвикателства, с които те трябва да се сблъскат в отношенията.

Техните личности и стиловете им са доста различни един от друг, въпреки че и двамата са склонни да бъдат напористи и лидер в живота.

Ракът може да се счита за силно емоционален, грижовен и командващ, когато трябва. Овенът в същото време може да бъде и шеф, настойчив и нахален от другата страна на нещата.Хората, които са родени под знака на Рак, са склонни да обичат традициите и да се фокусират върху неща от миналото си, докато Овните обичат да изпробват нови неща в живота и да се съсредоточат върху това, което е в бъдещето, като в същото време напускат минало отзад. Отново противоположност един на друг.

Овенът понякога може да излезе доста студено емоционално в една връзка, където както при рака, той е много чувствителен, що се отнася до емоциите, доста прекалено емоционален, когато нещата започнат да стават наистина трудни за тях.

Ето защо Овенът може да се окаже твърде доминиращ и суров, за да се справи с рака.

Интересният аспект между тази комбинация е, че привличането им един към друг е доста силно поради триенето, което имат помежду си. Известно е, че този аспект създава много страст помежду им. Очарователната част е, че те намират това триене за доста вълнуващо.

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Овен | Рак в любовта

Искате задълбочено ръководство за мач Рак Овен? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса : Жажда за комфорт, подхранване Рак се изгаря от овена.

Селия : Песимизмът на Рака потиска естествения ви ентусиазъм и увереност. Ракът разбира вашата несигурност

Джен: Този мач не е мач, направен в небето. Опитоменият и срамежлив Рак трудно ще укроти ентусиазираните ви начини. По същия начин може да откриете, че Ракът е твърде сложен и скучен, за да остане с него много дълго. Ако обаче можете да се научите да спрете да търсите нови територии, които да завладеете, и да се установите с домашно обичащия Рак, това може да доведе до красиви отношения, изпълнени с доверие и сигурност.

Лидия: Най -хубавото при тези два звездни знака е, че и двете са невероятно интуитивни и трябва да можете да разберете какво един друг иска или има нужда с течение на времето. Раковете са чудесни стимулатори на доверието и те винаги знаят правилното нещо да кажат в перфектните моменти, така че вероятно ще се чувствате много сигурни в себе си Овен, когато сте във връзка с Рак. Овенът трябва да се постави крайник, за да даде постоянна увереност на партньора си, за да успее тази връзка.

Сексът между двамата е много любящ и страстен, особено когато се гримирате след ревнив спор! Овните искат всичко да се прави тук и сега, но Раковете са твърде склонни да пазаруват за най -добрата сделка и време за това, което ще изберат, а това може да предизвика голям сблъсък. Работете върху това кой е отговорен за каквото и да е на ранен етап и след това няма причина да не се съгласявате за ситуации, както и кога се случват.

Лора: И двата знака обичат да инициират действие и тези двамата ще искат да накарат нещата да се случат. Ракът ще се опита да бъде в крак с него Овен , защото овенът се разглежда като интригуващо предизвикателство. И двамата може да искат преднина, но за пореден път Овен вероятно ще спечели в този отдел. Сентименталната страна на Рака често дърпа сърцето на Овена, тъй като Овенът напълно оценява емоционалната дълбочина на Рака.

Трейси: Много знаци на Рак крият чувствата си и могат да действат по -силно, отколкото са в действителност. Тъй като знакът може да бъде склонен към настроение и да се мрачи за дълги периоди, това се сблъсква със забавната и директна природа на Овена. Тази комбинация от воден и огнен знак може да бъде успешна, ако работят заедно, използвайки както действие, така и емоции по положителен начин.

Кели: Това може да бъде много трудно сдвояване, тъй като Овенът ще намери Рака малко прекалено чувствителен, а Ракът може лесно да бъде наранен от рязкостта на Овен.

Маркъс : Може да започне интересно, но скоро да изчезне. Ракът е домашен човек, а Овенът е човек след живот. В продължаването на връзката може да има много горчивина, освен ако някой не е склонен да се огъне. Тази връзка най -вероятно ще изисква много упорита работа, за да продължи.

Дейвид: И двамата сте живи и открито изразителни. Ракът е емоционално чувствителен, докато Овенът трябва да доминира в сцената с фойерверки - за разочарование на настроения Рак

Мъж Рак и Жена Овен

Жена Овен и Мъж Рак се различават по начина, по който изразяват чувствата си. Жената Овен е с импулсивен характер и мъж Рак остава спокоен и запазва позата си. Жената Овен има управляващ характер, докато мъжът Рак обича да бъде управляван и това прави добра основа за връзката. Но мъжът Рак може да бъде наранен от небрежното отношение на Жена Овен . Мъжът и жената се обичат и ценят любовта във връзката, но имат различни възгледи за любовта. Парите също могат да бъдат въпрос на дебат за двамата, тъй като и двамата имат отделни възгледи относно разходите и спестяването на пари. По принцип има разлика в природата, но връзката може да работи добре.

овен жена с рак мъж

Мъж Рак Овен Жена Истории от реалния живот

Алекс

Бях във връзка с момиче Овен. Аз съм Рак, за да бъда точен на 18 юли. Когато за първи път започнахме да говорим, беше невероятно, сякаш се познавахме в различен живот. Живеех напълно с нея. Тя беше силно страстно амбициозна. Но с напредването на отношенията различията ни излязоха. Тя е агресивна и подла. Докато съм спокоен и интровертен. Имахме потенциала да се побъркаме. Независимо от това, тя е първото момиче, с което ще скоча на метлата. Бях готов да се боря за нашата любов, а тя не беше. Хората влязоха в главата й и добавиха объркване в главата й. Направих всичко по силите си, за да я направя щастлива и това просто не беше достатъчно. Никога не е достатъчно за Овен. Или е твърде много, или е твърде малко. Разделихме се вчера и аз съм извън нея? Тя е добре вече пуснала сингъл в своя Instagram и тя се насочва към следващата гадалка. Като рак имам чувството, че винаги получаваме късия край на пръчката. Други хора напускат и продължават, а ние оставяме да държим чантата и се чудим какво се случва.

Джон Е

Ракът ми и аз сме заедно повече от година; в началото беше трудно да се стигне дотук, но съм благодарен за това. Той е много сладък, макар и несигурен, но се опитвам да му помогна да спечели повече увереност, което го прави по -щастлив. След около 8 месеца наистина се спряхме на аргументите и спечелихме много повече доверие един в друг. Знам, че Ракът и Овенът са несъвместими, но вие го правите. Много съм щастлив от моя рак и как той ме кара да се чувствам много сигурна и сигурна и се грижи дълбоко за майка му. Нямаме търпение за бъдещето ни заедно и какво ще се случи. Освен това сексът е невероятен. Много романтично.

Черил Дж

Аз съм момиче Овен, което се среща с мъж Рак от месеци. И двамата сме на колежа, но посещаваме различни училища. През първите няколко седмици, когато се познавахме, имаше силно привличане. Тъй като неговият подход към преследването беше малко бавен за мен, аз бях този, който ни помогна да стигнем до следващия етап от връзката ни. Напълно се наслаждавахме на компанията един на друг и като цяло бяхме честни и привързани един към друг. Ракът е много любящ и любящ и разкри моята женственост. Имахме няколко разгорещени битки, в които Ракът ме успокои. Въпреки че му е трудно да поддържа моята енергия както сексуално, така и желанието ми да правя различни неща; и двете причини ме накараха наскоро да загубя интерес и доведоха до това да се свържа с човек Везни, който компенсира това, което липсва на Рака. Приключих с него преди това, тъй като нямаше да му изневеря, но се опитахме да опитаме отново. Ракът е влюбен в мен, но аз не съм влюбен и смятам скоро да прекратя с него. Лично, невероятно начало, но интересът към Овните бързо намалява.

Мъж Овен и жена Рак

Говорейки за жена рак и човек, и двамата всъщност не са съвместими един с друг и опитът да се намери начин ще бъде като опитът да живеем живот, пълен с компромиси. Щастието и тъгата ще последват петата. Това се дължи главно на насилствения характер на Мъж Овен . Винаги, когато е в беда, той започва да крещи на глас и има бъркотия за съседите. От друга страна, ракова жена е много мека по природа и има спокойно отношение, но мързелът и незнанието за отговорностите на мъжа Овен могат да я ядосат наистина. Двойката трябва да преговаря и да прави компромиси по различни въпроси, за да започне щастлив живот.

мъж Овен с жена рак

Овен Мъж Рак Жена Истории от реалния живот

Ренеа

В момента се срещам с мъж Овен, той ми изпраща смесени сигнали, една минута гореща, а следващата студена, цялата ни връзка се контролира от него кога, къде и как ще се видим. Сблъсквах се с това, че ми е студено и как ме набива и емоционално ми влияе, а отговорът му е, че аз избирам синини, той казва, че ние избираме как ще се чувстваме и аз избрах този живот, когато реших да бъда той, той казва, че е като Попай Аз съм това, което съм, той няма да промени или направи нищо, за да се чувствам спокойно с него, напълно съм влюбен в него, но е мрачен и мрачен, когато сме заедно. Причината, поради която издържахме толкова дълго, мисля, че това е способността ми да се изправя за себе си и да мога да му кажа къде да слезе, когато чувствам, че е прекалено много, той ще се надуши, но той винаги се връща и аз също съм узрял достатъчно в процес за справяне с неговите студени начини и се научихме да виждаме хумор в някои от откровеността му, че в крайна сметка се смеем заедно, когато имитирам действията му и продължаваме напред.

Робин Л.

Мъжете Овни са гадни, съжалявам, но няма друг начин да го кажа. те не споделят нищо за чувствата, всичко е действие, няма говорене и не можете да им се доверите, защото те никога няма да кажат какво наистина се случва в главата им. Освен това те не са достатъчно търпеливи за жените с рак. Така че излезте, докато можете, ако се колебаете, не оставяйте раздялата на тях. Той няма да има проблем да ви изневери или да извади по -лоши сценарии, които ще разкъсат сърцето ви. По -добре е да се разделите, когато се колебаете, ако все още го искате, тогава давате незначителни сигнали, че така или иначе ще иска да ви преследва отново. Но не бъдете твърде лесни, той дори няма да притеснява преследването или ще се отегчи след минута. Това са моите собствени преживявания.

Лия С.

Веднъж излизах с Овен. (Аз бях на 22, той на 26). Срещахме се няколко месеца. Първата ни среща беше една от любимите ми. Той планира целия ден и честно казано ми беше много приятно. (едно от неговите предимства определено беше планирането на забавни дати/рождени дни) ... освен това ... ще трябва да предам Овен. хаха. Просто не щракнахме ... Опитах се да надникна всичко, но сякаш беше токсичен. Сякаш нещо казваше, че това не е за теб, бях много сексуално привлечен от него (не защото беше супер привлекателен) ... хм. Но връзката приключи лошо ... не казвайки, че това е 100% свързано с това, че е Овен ... но когато прочетох повече за това ... момче, има ли смисъл.

Овен и Рак Приятелство

Тази връзка работи най -добре, ако не живеете един в друг.

Често се казва, че тези двама работят по -добре в ситуация на приятелство, отколкото като двойка. Те наистина имат тази гореща сексуална съвместимост, но извън това приятелство е най -вероятният резултат за тези двамата. Овенът може да внесе много ентусиазъм и вълнение в живота на рака, докато ракът може да внесе спокойствие и спокойствие, които липсват на Овена. Тези двамата определено могат да станат доста добри приятели.

съвместимостта на приятелството между тях е доста добра

Връзка Рак и Овен

Като влюбени:

Може да е упорита работа. Работи най -добре, ако най -големият партньор е арианът.

Дългосрочна връзка:

Ако и двамата сте готови да положите усилия, ще имате добра дълготрайна връзка.

Краткосрочна връзка:

Много емоции. Сълзи, смях, мъка и щастие.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Овен | Запознанства с Рак

Секс Овен и Рак

Удовлетворението няма да бъде приемливо. И двамата ще искате малко повече.

Тези двамата заедно правят чудесна комбинация в спалнята, тъй като ракът ще донесе цялото чувство и интензивност, от които се нуждае Овенът, докато Овенът ще донесе целия огън, страст и енергия, липсващи в живота на рака. Ако някога сте искали да видите как леглото се взривява поради горещината на момента, това е то.

Сексуалната съвместимост между тях е висока

овен и рак сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Овен в леглото | Рак в леглото

Съвместимост на Овен с Общ резултат на Овен:

общ резултат 49%

Били ли сте във връзка Овен-Рак? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Овен | Индекс за съвместимост с рака | Индекс на съвместимост на зодиака

рак + овен

0 Връзки
Популярни Публикации