Мъж Овен - секс, привличане и неговата личност

Гайът Овен О, той е ревнив! Но това идва с някаква ужасно привлекателна територия, а именно неговата агресивна, енергична разтърсваща страна. Той кара нещата да се случват, истински облагодетелстван. В един момент той може да бъде щедър, а в следващия - скъперник и това подлудява всички. Той излъчва секс. Да се ​​върнем към онова нещо с ревността - той не е най -верният мъж от зодиака, така че не очаквайте същия вид лоялност, който очаква от вас. Мъжът Овен е толкова впечатлен от себе си, че вероятно ще повярва, че всички ласкателни хора блестят по неговия път, е голямо подценяване.

О, той е ревнив! Но това идва с някаква ужасно привлекателна територия, а именно неговата агресивна, енергична разтърсваща страна. Той кара нещата да се случват, истински облагодетелстван. В един момент той може да бъде щедър, а в следващия - скъперник и това подлудява всички. Той излъчва секс. Да се ​​върнем на тази ревност - той не е най -верният мъж от зодиака, така че не очаквайте същия вид лоялност, който очаква от вас. Мъжът Овен е толкова впечатлен от себе си, че вероятно ще повярва, че всички ласкателни хора блестят по неговия начин, е голямо подценяване. Той търси майчина фигура, въпреки че няма вероятност да признае това. Мъжете Овни са склонни да бъдат много умни. Лично аз казвам, че мъжете Овен трябва да се страхуват. Но това е моето скромно мнение.Какво ще научите:

Неговият профил

Това не може да се отрече Овен мъжете имат една от най -харизматичните и могъщи личности от всички зодии.

Този тип човек е уверен, смел и не се досеща за себе си. Поради това понякога те се възприемат като безразсъдни или безотговорни. Те са склонни да се гмуркат, без да мислят какво ще правят по -късно.

В резултат на тези черти тези мъже често се възприемат като импулсивни и неспособни да схванат пълното въздействие на действията си. Колкото повече правят това, толкова по -трудно им е да се свързват с други хора и толкова повече нараняване могат да причинят на другите.Тяхната импулсивна природа и непланиран начин на живот означават, че обикновено са доста ясни за това как се чувстват. Те не правят игри, особено игри на ума. Освен това те са известни с искрени комплименти, тъй като биха искали същото в замяна.

По -често той казва истината за всичко, което казва.

Поради самочувствието си, той има напориста личност. Той е склонен да мисли, че винаги е прав (през повечето време), което може да накара хората да се вбесят. Хората започват да се чувстват сякаш той ги контролира или им диктува.

Той често не иска да се справя със стреса, който отношенията могат да донесат. „Ако беше начело“, той би живял по -независим живот. Що се отнася до живота, той просто става малко нетърпелив към хората, които не разбират как мисли и постъпва.

Овен Мъж Личност

добре

 • Една от най -забавните и спонтанни от всички зодии
 • Пълна увереност!
 • Страстен
 • Интелигентен
 • Не всеки може да върви в крак с него, тъй като той е пълен с енергия.
 • Обича да прави живота на партньорите си щастлив.
 • може да бъде много интензивен във времето, показва много амбиции

Лошо

 • Супер честен (Добър), но това може да работи срещу него, тъй като понякога може да бъде много болен (лошо)

Овенът е неговият символ

Когато се изправя срещу Овен, той скоро ще демонстрира своята сила и авторитет. Овенът е Неговият красив символ, представляващ сила и устойчивост. Смятан е и за символ на лидерство, тъй като характеристиките, които представлява, са забележителни за темперамента на Овен, а именно импулс и сила, които са две неща, които този малък Рам има в изобилие.

Марс е неговият владетел

Марс управлява знака на Овен, огнената планета на войната и действията. Тези под знака на Овен се ръководят от естествените си инстинкти. Те са водени от една -единствена цел да продължат напред, за да направят своя отпечатък в света.

Мъжете Овни обичат да успяват в любовта, романтиката и в живота. Те могат да изгубят нерви и да станат опасни от време на време. Трябва да знаете, че той всъщност е скъпа. Понякога той става прекалено конкурентен, но с подходящия партньор, който не се страхува да играе грубо, играта може да е забавна.

Вашият Марсов знак е повлиян от това как планетата Марс (действие, господство и сила на волята) влияе върху това кои сте като индивид. Тъй като те могат да бъдат темпераментни, всяка от предишните характеристики е от основно значение за тяхното благосъстояние. Марс е агресивна планета с много мъжка енергия и това може да бъде разрушително или дори пагубно в трудни времена, ако не са на щастливо място в живота.

Марс има голямо влияние върху нашите непосредствени реакции и как сме склонни да се чувстваме ядосани или дори насилствени. Овен' енергията понякога може да излезе извън контрол и обикновено се изисква женска атмосфера, за да се възстанови балансът на този аспект. Нужна е смелост, за да се изправиш срещу мъж от този знак, но е необходима още повече сила, за да бъдеш с него.

Огънят е неговият елемент

Казано е, че Овенът е най -мощният знак от всички огнени знаци. Тяхното разрушаване, мощ и опустошение могат да причинят хаос. Те също могат да бъдат много страстни и енергични, като някой, който винаги ще ви кара да искате да бягате и да скачате в ръцете им.

Огнени знаци са известни като енергични, динамични и целенасочени. Въпреки това, в същото време те могат да ни хипнотизират или хипнотизират с чистата си привлекателност.

Енергията, която Огненият знак им носи, гарантира, че Овенът винаги ще контролира. Както във всяка ситуация, те са решени да се уверят, че нещата вървят както трябва или изобщо не вървят.

Тъй като огънят се нуждае от кислород, Овенът се нуждае от внимание. Те няма да се спрат пред нищо, за да получат това, което искат, и могат да бъдат груби, егоистични и разрушителни без да се замислят - точно както огънят не би помислил два пъти да изгори къщата ви, ако беше на пътя си.

Водата е единственото нещо, което може да намали силата на огъня. Страстни или сантиментални хора могат да затрупат Овена със сълзи, когато им покажат такива изблици. Макар и не винаги по начин, който е от полза за другия човек.

Хората, принадлежащи към този огнен знак, са предназначени за величие. Така че прекомерните емоции няма да ги впечатлят. Те няма да бъдат възпирани от това или да променят пътя си. За да може връзката ви наистина да успее с него, би било разумно да задържите сълзите възможно най -далеч.

Кардиналът е неговото качество

Мъжът Овен е кардинален знак, който е страстен по отношение на самоусъвършенстването и постигането на нещата. Той може да бъде постоянен и винаги изглежда в движение. Той има командващо присъствие, може да свърши нещата, ако реши и не се страхува да каже на другите хора какво трябва да се постигне от тяхна страна.

Характеристики на мъж Овен

Този мъж обича да бъде първият, последният ти всичко! Той е импулсивен и има жажда за живот. Той е амбициозен и бърза. Ще трябва да измислите нещо, което да поддържа интереса му, да мислите за него като за кученце, то се нуждае от обучение и няколко удари по носа, но може да реагира добре с подходящия партньор.

Може да бъде кашаво и сантиментално. Той е склонен да си сложи крака и това, че е дипломатичен, не му е силната страна, така че бъдете готови да играете по свой начин за известно време.

Как да привлечем вниманието на мъж Овен

На какво да се съсредоточим:

  • Правете всичко възможно да не флиртувате твърде много с хора от противоположния пол, тъй като този човек наистина ревнува, когато става въпрос за други мъже, които се приближават до жените си.
  • Намерете нещо, с което този човек може да ви помогне, тъй като той обича да помага на хората, доколкото може. Той е много симпатичен и лоялен и ще бъде полезен във всичко, с което се занимавате.
  • Той търси типа жена, която може да се адаптира към начина му на живот.
  • Нека той бъде този, който организира различни излети и събития за вас двамата. Той е човек, който обича да контролира.
  • Той има способността да прибързва с изводите и да осъжда другите хора. Понякога той прави неща, без да мисли за последствията от действията си, затова се опитайте да го отклоните от това.
  • Ако можете да говорите сладко този човек, той е почти готов да бъде готов за всичко, което искате. Известно е, че има много топла личност. Той обича да се грижи толкова, колкото обича да споделя.

Какво да не правите:

 • Той винаги иска да те види като истинско аз. Затова не играйте игри с него или с други хора пред него. Интересът му към вас ще започне да намалява, ако види, че играете игри.
 • Освен ако не поиска вашия съвет, не подсказвайте как трябва да постъпи. Това обаче не означава, че трябва да се налагате.
 • Каквото и да правите, не критикувайте този човек пред други хора. Той не само ще се смути, че сте го направили, но и ще го държи близо до сърцето си, което сте направили.
 • Ако иска нещата да се правят по неговия начин, нека така се правят нещата. Хубавото обаче е, че ако го направите, той ще се погрижи сърцето ви да се погрижи добре.
 • Не бъдете привързани към него и не ревнувайте пред него. Не забравяйте, че това е човекът, който обича да контролира ситуацията по всяко време. За да получите това, което искате от него, използвайте способността си да му говорите сладко.

Как да привлечем мъж Овен

Как да привлечем мъж Овен. Точно както подсказва зодията, мъжът Овен е пълен с огън и живот. The Овен Мъжът е предприемач и получава всички зодии. За да привлечете Овен, ще трябва да сте социални, забавни, забавни и да се наслаждавате на всяка дейност с много хора.

Мъжът Овен никога няма да прояви интерес към жена, която се чувства неудобно в барове или клубове, и не обича да бъде някога стенен цвете. Иска да излезе, да се забавлява и да се наслаждава на хората.

За да привлечете мъж Овен, изненадайте го с най -добрите идеи за пътуване. Изведете го за една нощ в града за танци и партита. Мъжът Овен също обича да тренира и да участва в тежки физически дейности. Ако искате да привлечете Овен, задайте дати, в които и двамата ще се насладите на разходка с колело, плуване или разходка из планината, наслаждавайки се на природата.

Мъжът Овен ще ви допадне бързо, ако обичате същите занимания и се наслаждавате на общуването, което е част от огнената му личност.

Когато се опитвате да привлечете Овен, не забравяйте да погалите егото му и винаги да му правите комплименти за постиженията му. Мъжът Овен е много горд, затова оценява, когато партньорката му признае постиженията му.

Мъжът Овен е много загрижен за целите и трябва да отговаря. Когато се срещате с Овен, не забравяйте да му позволите да поеме командването или егото му ще бъде наранено. Мъжът Овен е много конкурентен, така че може да се окаже, че е много яростен и иска да участва в дейности, които са много предизвикателни.

Как да привлечем мъж Овен? стимулирайте състезателния му характер игриво, за да направите връзката забавна и вълнуваща.

Щракнете тук за повече информация Овен във взаимоотношенията

 • От съществено значение е да му позволите да поеме контрола, той обича да поеме лидерството, така че не се нахвърляйте и не бързайте с този човек.
 • Много пъти да се бориш с него е стимулиращо. Винаги трябва да сте директни с мъжа Овен, но никога не действайте агресивно.
 • Това е човек, който може да бъде спечелен чрез секс, защото е като животно в спалнята; следователно е много важно да имате добър сексуален живот с него.
 • Никога не трябва да му позволявате да се отегчава, те не могат да се справят с рутината. Да го изведеш да прави различни дейности, които никога преди не е изпитвал, е добра идея да продължиш нещата.
 • Трябва да го предизвикате, за да не загуби интерес.
 • Той ще бъде заплашен, ако вашите постижения са по -значими от неговите, така че не трябва да му казвате през цялото време, а само точната сума.

Среща с мъж Овен

Как да се обърна към него за първи път

Ако искате да можете да се приближите до този мъж, трябва да покажете жизненост и много енергия. Усмивката ще измине дълъг път и показването на щастие ще привлече погледа му.

Бихте могли да го оставите да бъде този, който ви покани за първи път, но ако случайно имате склонността да го поканите, той ще бъде много поласкан от вас.

Той ще ви гледа като на човек, който знае точно какво иска. че сам по себе си ще му хване окото.

Ако по някаква неизвестна причина ви откаже за среща, просто продължете и изтрийте преживяването от рамото си. Уверете се, че му се усмихвате така, както го правите.

Той няма да ви се подиграва за опита да го поканите, той ще се възхищава на позитивното ви отношение и ще уважава много вашата честна реакция.

Знай това обаче, ако някога е променил мнението си, когато става въпрос за среща с теб. Винаги ще бъдете първият, който знае.

Така че имаш първата си среща

Приключението е ключовата дума, когато става въпрос за среща с този човек. Трябва да държите този човек активен, тъй като всичко, което включва седене дълго време, ще им омръзне. Ако трябва да го правят дълго време, те ще напуснат ситуацията или с вас, или без вас.

Това не е типът мъж, който ще очаква или иска да се съгласите с всичко, което той казва или говори. Темите, по които не сте съгласни, трябва да очаквате пламенна дискусия. Той обича да води страхотни разговори по всякакви теми.

Ако силните ви страни на характера могат да се справят с него, той ще бъде много заинтригуван от вас. Той не търси натиск по никакъв начин, но в същото време не търси някой, който може да го доминира.

Тайното му желание е да има някой, който от време на време може да спори с него, но в същото време да поддържа емоционално балансирани неща. Той обича огнения дебат, както бе споменато по -горе, но също така предпочита след това всичко да се върне към нормалното.

Сексуално казано, той е човекът, който предпочита да има незабавно удовлетворение веднага. Той има този вечен огън, който гори в тях, за който трябва да се грижи.

Ако това не е начинът, по който работите (няма нищо лошо в това), тогава уведомете намеренията си, че в момента не сте готови за интимност, докато не почувствате, че е подходящият момент. Това ще му даде представа за вашето мнение по въпроса преди ситуацията, до която да стигне до този момент.

Така че искате да излезете от среща с мъж Овен

 • един от най -добрите начини да го направите е да започнете да го управлявате наоколо.
 • Започнете да го заяждате дори за най -малките неща.
 • Обсъдете някои от най -депресиращите теми, за които се сетите
 • довърши всяко негово изречение

Съвместимост с мъж Овен

Жена Овен
Някои от комбинациите с двойни знаци могат да тренират, но това е една от онези ситуации, в които не става. Поради своята огнена природа те могат да се комбинират, за да създадат експлозивна ситуация, което прави почти невъзможно да ги накарат да работят.

Повече информация за съвместимост на овен и овен

Жена Телец
Те обикновено не работят твърде добре като романтични партньори, но като приятели или колеги могат да съществуват наистина добре заедно. Просто няма много любовна съвместимост между двамата като двойка.

Повече информация за съвместимост на овен и Телец

Жена Близнаци
Това обикновено е комбинация, която работи много добре като приятели. Обикновено те нямат толкова много химия помежду си, но това не означава, че тази връзка не може да работи. Това просто означава, че е необходимо много повече работа, за да се случи това.

Повече информация за съвместимост на Овен и Близнаци

Жена Рак
По отношение на това да има някой, който да ги насърчава, да може да им признае, и приятелството на жена Рак с този мъж е перфектна комбинация. Просто понякога е по -трудно да го пренесете от зоната на приятелите в крайната зона.

Повече информация за Овен и съвместимост с рака

Жена Лъв
И двамата внасят високо ниво на страст в отношенията заедно. И двамата могат да бъдат импулсивни, което може да бъде добро и лошо, но в същото време и двамата знаят какво е необходимо, за да може една връзка да проработи. Съществува високо ниво на съвместимост между двата знака.

Повече информация за съвместимост на овен и лев

Жена Дева
Известно е, че и двата знака насочват енергията си по различни начини. Въпреки че имат много енергия и жизненост, между тях има много малка съвместимост.

Повече информация за съвместимост на овен и дева

Жена Везни
Тези двамата заедно могат да създадат трайна дълготрайна връзка. Между двете има високо ниво на съвместимост, въпреки че те са противоположни знаци един от друг. Те могат да накарат любовта им да работи.

Повече информация за съвместимост на овни и библиотеки

Жена Скорпион
Тези две заедно правят една от най -трудните двойки на зодиака. Те имат много малка съвместимост, що се отнася до техните характеристики, както и от астрологична гледна точка.

Повече информация за съвместимост на овен и скорпион

Жена Стрелец
Тези две заедно, за да направят една от най -добрите комбинации между знаците. Като двойка и двамата се подкрепят взаимно и се държат високо. И двамата могат да се обединят емоционално много добре. Между тези знаци има високо ниво на съвместимост.

Повече информация за съвместимост на Овен и Стрелец

Жена Козирог
Контрастът между тези два знака е нощ и ден и тези различия биха били трудно преодолими. Съвместимостта между тези противоположни знаци е много малка.

Повече информация за съвместимост на Овен и Козирог

Жена Водолей
Тъй като този мъж е много независим, много страстен и интензивен, той може да направи идеална двойка с жена Водолей. Между тях има много съвместимост.

Повече информация за съвместимост на Овен и Водолей

Жена Риби
Тези два знака обикновено не съвпадат добре помежду си. Това не означава, че връзката е невъзможна, просто е трудно да започнете. Тяхната съвместимост не е най -добрата, но това не означава, че техните различия са непреодолими. Те могат да станат много невероятна двойка, ако успеят да преодолеят несъответствието си.

Повече информация за съвместимост на Овен и Риби

Ерогенни зони

това е човек, който е свързан с устните. Той обича да ги гризе, да ги търка с устни и определено обича да се целува. Други зони, върху които трябва да се съсредоточите, са челото и скалпа.

Секс с мъж Овен

Овен отговаря извън или вътре в спалнята, но обича отборните спортове. Седенето отстрани просто няма да лети с този човек. Той иска силен партньор, така че не пропускайте шоу с него си жена похотливо доверие .

Тези високи постижения винаги имат едно око на целта, така че не играйте срамно с разширена любовна игра или чат. Въпреки неговото по -голямо от живота его, един Овен ще се разпадне в чувала, ако го критикувате дори конструктивно

Включете : Веднага сте поразени от някой, който е едновременно авантюристичен и мек. Девойка в беда разкрива вашата защитна страна, а дама, която е взета, ви позволява да се състезавате за - и най -вероятно да спечелите - нейната привързаност. (Ако половинката ви е ваш приятел или съперник, вие се интересувате двойно.)

Изключете : Дразни. Докато обичате преследването, ако почувствате, че ви манипулират, се обърквате и губите вяра в иначе инстинктите си на доверие. И ако сте побързани да поемете ангажимент, който застрашава вашата независимост, вие си отивате, веднага.

Щракнете тук за повече информация Овен Секс

Как да задържите мъжа си Овен

Не го критикувайте твърде много
Това е човек, който може да приеме вашата честност по всяко време и с това каза, че винаги трябва да сте честни с него. Просто се уверете, че не го обиждате или омаловажавате, защото той не заслужава това. Запазете критиката за друг човек, но с този човек винаги казвайте истината.

Вземете решения в тази връзка
Мъжът Овен почти не може да понесе, ако отнеме много време, за да направите промени в живота си или дори да вземете решение за различни неща. Всяко решение, което трябва да вземете, да стане бързо. Ако му покажете, че можете да вземате бързи решения, вие почти ще взривите този човек. Защото точно такъв е той.

Бъдете честни с този човек
Това е човек, който винаги ще жадува за честност от човека, с когото има връзка. Ако донесете честността, няма да го шокирате по никакъв начин, но ако го излъжете, това би запечатало края на връзката ви. Така че, ако планирате да предадете, изневерите или излъжете Овен, просто ще загубите.

Станете силен човек
Един от най -големите любимци на Овен е някой, който има пенсия за слабост. Някой, който проявява слабост във физическа форма или дори в недостатъците на характера си. Направете каквото можете, за да затегнете и двете области на живота си, ако искате да сте с този мъж.

Дайте му предизвикателство
Това е човек, който обича да преследва някой, с когото иска да бъде. Това не се променя, когато той има връзка и с вас. Ако сте твърде лесни за него, той няма да иска да бъде с вас много дълго. Така го предизвика. Оставете го да ви преследва и му покажете, че сте награда. Ти си на първо място скъпа!

Не ходете на пръсти в битка с този мъж
Сега този човек обича конкуренцията, но е известен и с това, че оставя настрана факта, че може да греши, и продължава да се бори, само за да спечели. Той е един от най -конкурентните знаци в зодиака и поради тази причина точно там е наистина трудно да спечелите този човек. Най -доброто, което можете да направите, е да наредите други начини да го победите в собствената му игра.

Станете богиня на любовта
Овенът очевидно се управлява от знака на Марс. И една от най -големите любовни афери е тази между Венера и Марс, като Венера е богинята на любовта. Богинята на любовта е била известна с това, че има власт над хората и чар, който може да ги свали от краката. Станете богиня на живота му.

Играй играта
Сега, въпреки че изглежда, че мъжът Овен е боец, той наистина обича да играе само самата игра. Ако някога се окажете в спор с него, просто го предизвикайте на игра, за да уреди нещата. Независимо дали печелите или губите самата игра, мъжът ще бъде поражен с вас.

Винаги го правете ваш номер едно
Ако смятате, че ще заемете първото място над него в тази връзка, това би било грешен начин на мислене. Овенът не беше Бог на войната без причина. Той е истинският алфа мъж на зодиака, той е лидер и ръководи. Той не е от типа хора, които могат да бъдат манипулирани, заядени или дори контролирани. Най -доброто, което можете да направите, е да го направите номер едно в живота си. Това не означава, че в никакъв случай не трябва да се превръщате в тласък! нито означава да уредиш или намалиш собствената си стойност, но ще откриеш, че той ще започне да се отнася с теб като с богинята, с която заслужаваш да се отнасяш. Ти си взе воин, а сега той си взе кралица.

Покажете му своите съблазнителни начини
По -рано споменах, че трябва да станеш богинята на любовта към този човек. Единственото нещо, което Венера знаеше точно какво да прави, беше как да вземе мъжа си и как да го задържи. Всеки път, когато отидете да съблазните този джентълмен, съблазнете го така, сякаш за първи път всеки път. Винаги поддържайте романтиката жива и този огън горя страстно в сърцето му за вас. Все пак е по -забавно да живееш по този начин.

0 Връзки
Популярни Публикации