Аферата на Одри Хепбърн с Уилям Холдън беше определението за „болезнена любов“

- Аферата на Одри Хепбърн с Уилям Холдън беше определението за „болезнена любов“ - Знаменитости - Fabiosa

Ако светът някога се е нуждаел от доказателство, че холивудските жени не са просто красиви лица, те са имали всички доказателства Одри Хепбърн . Тази талантлива актриса и танцьор беше красавица отвътре и отвън. Нейната страст към хуманитарната дейност я привлича и за милиони не само в Америка, но и по света.

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Внучката на Одри Хепбърн споделя модния талант и физическите характеристики на баба си

Изглежда обаче, че тя няма късмет в любовта, тъй като списъкът й с връзки изглежда непрекъснато се разраства. Тя се сгоди за първия мъж, когото някога е обичала, Джеймс Хенсън, през 1952 г. Но тя се охлади, след като осъзна, че кариерата й на художник и неговата като бизнесмен ще изискват месеци разлика. Следователно Хепбърн отмени сватбата.

gettyimagesСкоро след като излиза с театралния продуцент Майкъл Бътлър. Към 1954 г. тя преминава към американския актьор Мел Ферер. Те се срещнаха на коктейл, организиран от нейния приятел Грегъри Пек. Хепбърн и Ферер в крайна сметка се женят в Бюргенсток, Швейцария същата година.

gettyimages

Бракът й с Ферер беше може би най-тревожният от всички. По време на брака се носеха слухове за изневяра и от двете страни. Освен това Хепбърн беше известна с нейната звезда Алберт Фини.gettyimages

Актрисата претърпя и четири спонтанни аборта. Единственото й дете от брака Шон Хепбърн Ферер е роден през 1960 г. И след 14 години брак Хепбърн се развежда с Ферер. Това беше през декември 1968 година.

gettyimages

По време на пътуване до Гърция с принцеса Олимпия Емануела Торлония ди Чивитела-Чези, Хепбърн се срещна с италианския психиатър Андреа Доти. Тя каза, че се е влюбила в него, докато са изследвали гръцките руини. В крайна сметка двойката се ожени през януари 1969 г.

gettyimages

Синът им, Одри Доти Лука, е роден през февруари 1970 г. Но изневярата отново повдигна грозната си глава в брака си. Хепбърн имаше връзка с актьора Бен Газара. Към 1982 г. тя отново е разведена. Преди развода си тя започва връзка с холандския актьор Робърт Уолдърс. Тя прекарва девет години с него до смъртта си през 1993 г.

Нейната връзка с Уилям Холдън

По време на снимане на романтичната комедия Сабрина през 1954 г. актьорите Уилям Холдън и Одри Хепбърн започват това, което ще бъде един от най-обсъжданите афери в Холивуд. И двамата актьори бяха женени по това време, но изглежда, че нито един от тях не се интересуваше много от реакцията.

Одри беше любовта на живота ми. Влюбих се. Искаше да се омъжи. - Уилям Холдън

gettyimages

Хепбърн беше в разгара на кариерата си. В много отношения тя беше считана за холивудска кралска особа. Тя беше родена в Белгия, отгледана в Британия, дъщеря на холандска баронеса. Холдън беше носител на Оскар и абсолютно омагьосан от Хепбърн. Той беше повече от готов да остави жена си и децата си, за да бъде с нея.

Вграждане от Getty Images

Хепбърн беше много нетърпелив да има деца. Тя заяви, че е готова да сложи край на кариерата си, за да може да има деца и да се грижи за тях.

Каза му, че иска три, може би четири и ще се оттегли от екрана, за да ги вдигне.

За съжаление, този роман не трябваше да завърши щастливо. Когато Холдън разкри на Хепбърн, че е претърпял мастектомия и вече не може да има деца, тя прекрати аферата.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Одри Хепбърн имаше лични причини да помогне на гладуващите деца

Авторът Едуард З. Епщайн сподели тези подробности в своята книга, Одри и Бил .

Те бяха всичко един за друг, лудо влюбени и ако Бил можеше да има деца, те щяха да се женят за миг. Но нейното желание за деца беше непреодолимо и макар да й разби сърцето да напусне Бил, тя знаеше, че иска свои деца.
Вграждане от Getty Images

Той се опита да я спечели

Холдън не прие добре отхвърлянето. Той измисли план да си върне Хепбърн с всички средства. Холдън обиколи света и се включи в няколко дела. При завръщането си в Америка той развесели Хепбърн с разкази за неговите дела, надявайки се тя да се съгласи да се омъжи за него

gettyimages

За съжаление планът му не проработи. Хепбърн се засмя на действията си като обикновена детска игра. Това вбеси Холдън, който прибегна до пиене, за да удави мъките си.

Те се срещнаха отново през 1961 г. за филма Париж, когато изгаря . Но магията на филмите не беше достатъчна, за да възроди любовта им. Хепбърн беше продължил напред.

Трагичният край на Холдън

На 12 ноември 1981 г. Холдън е сам в апартамента си в Санта Моника. Той бил пиян и загубил опора, удряйки главата си в маса от тиково дърво.

Холдън обезкърви сам в апартамента си. Едва след четири дни беше намерено тялото му.

Вграждане от Getty Images

Според аутопсията Холдън все още е бил жив поне 30 минути след падането. Той или не беше в състояние да извика помощ, или реши да не го направи, вярвайки, че нараняването е повърхностно.

Вграждане от Getty Images

В крайна сметка Холдън е кремиран и пепелта му се разпръсва в Тихия океан, както той диктува в завещанието си.

Вграждане от Getty Images

Много фенове все още вярват, че и двете звезди може да са имали по-голям шанс в живота, ако са останали заедно. За съжаление, това е един приказен край, който никога не е бил.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 6 най-емблематични рокли Hubert De Givenchy, създадени за дългогодишния си приятел и муза, Одри Хепбърн

Популярни Публикации