Единствената внучка на Одри Хепбърн Ема Ферер твърди, че легендарната й баба би била горда с нея

Легендарната актриса Одри Хепбърн имаше само една внучка Ема Ферер. Младата жена, чието пълно име е Ема Катлийн Хепбърн Ферер, всячески се опитва да поддържа наследството на покойната си баба жива.

Одри Хепбърн беше изключителна актриса и невероятно любезна жена, която служи като вдъхновение за много хора дори след нейната смърт. Хепбърн също беше предана майка на нейните 2 сина, Шон Ферер и Лука Доти.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Одри Хепбърн (@soaudreyhepburn) на 17 юли 2019 г. в 6:01 ч. PDTЗа съжаление има една радост в живота, която Одри не успя да изпита - да бъде баба. Единствената внучка на Одри Хепбърн, Ема Катлийн Хепбърн Ферер е родена година след смъртта на легендарната актриса.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Одри Хепбърн (@soaudreyhepburn) на 8 октомври 2019 г. в 11:02 ч. PDT

Обаче Ема Ферер прилича толкова на известната й баба . Тя е учила балет, точно като Одри, и има голям интерес към благотворителността, ставайки сътрудник на кампанията #WithRefugees за ВКБООН.Внучката на Одри Хепбърн щеше да я направи горда

Въпреки че Ема не се интересува от актьорско майсторство и вместо това реши да учи изкуство, тя все още се опитва да запази наследството на баба си жива чрез своята богата благотворителна дейност.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ема Ферер (@ emma.ferrer) на 10 април 2015 г. в 16:24 ч. PDT

25-годишният даде интервю за По-близо седмично по време на тазгодишния бал на снежинката на УНИЦЕФ, където тя сподели как продължава това, което Одри беше започнала.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ема Ферер (@ emma.ferrer) на 2 декември 2014 г. в 15:37 ч. PST

Тя сподели:

Честно казано чрез работата с УНИЦЕФ. Това е 100 процента верен отговор.

Ферер работи с УНИЦЕФ вече повече от 2 години и няколко пъти говори на големите им събития. Тя вярва, че това е нещото, с което легендарната й баба би се гордяла най-много.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ема Ферер (@ emma.ferrer) на 4 октомври 2014 г. в 20:01 ч. PDT

Тя каза:

Ако гледа надолу, ще се гордее най-много с [работата ми с УНИЦЕФ].

Когато Ема започна да прави първите си публични изяви, мнозина се замислиха тя ще се превърне в модна икона , като Одри. И все пак младата жена реши да почете баба си по различен начин.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ема Ферер (@ emma.ferrer) на 18 август 2014 г. в 16:10 ч. PDT

Ферер отбеляза, че тя се е борила в миналото с хора, които я сравняват с Хепбърн, но тя чувства, че е намерила пътя, който баба й би одобрила най-много и не можем да не се съгласим с нейния избор.

Знаменитости
Популярни Публикации