Обратно към християнската вяра: Крис Тъкър преразглежда възможностите си за вяра и кариера

- Обратно към християнската вяра: Крис Тъкър преразглежда възможностите си за вяра и кариера - Знаменитости - Fabiosa

Крис Тъкър е комичен и филмов актьор, който се е отличил в редица известни личности в Тинселтаун.

Животът на Крис Тъкър

Ако има нещо, което можем да си припомним в горната част на шапките си, това е фактът, че Крис Тъкър участва във филмите „5-ти елемент“ и „Час пик“. И двата филма постигнаха успех в касовите офиси.gettyimagesКрис е известен с това, че говори с бърз, висок тон и с енергично предаване на репликите си. Веднъж дори бе признат за най-добре платения актьор в Холивуд, спечелвайки огромни 25 милиона долара за участието си в „Час пик 3“.

Крис Тъкър започна кариерата си като стендъп в шоу за таланти в гимназията,продължи в някои местни танцови клубове и барове и скоро започна редовно Def Comedy Jam. Той кредитира Еди Мърфи и Ричард Прайор сред ранните влияния в живота му и припомня онези предишни дни, казвайки:Беше по-вълнуващо, защото тогава беше само мечта. Да живееш с тази мечта беше вълнуващо и забавно, а възможностите на това, което може да се случи, бяха толкова забавни. Да излезеш на сцената и да получиш пет минути означаваше голяма работа, защото беше толкова трудно да се качиш на сцената.

gettyimages

Влияние на християнската вяра

Интересното е, че представленията на Тъкър на сцената са различни, откакто той стана новороден християнин, малко след заснемането на „Money Talks“ през 1997 г.

За разлика от своите колеги, той не възприема развратността на шегите си, тъй като разкрива:Това, че съм християнин, ми помага в комедията. Трябва да говоря за други неща. Обикновено повечето комикси говорят за неща, които са лесни - може би ругатни или казват нещо грубо. Трябва да ровя по-дълбоко, за да намеря нещо, което все още е смешно и не е грубо. По-трудно е Харесвам предизвикателството.

gettyimages

Кратка промяна в кариерата

Съобщава се, че малко след като предаде сърцето си на Господ, ролите вече не идваха толкова бързо и толкова често, колкото преди. Но това не раздвижи много талантливия художник, тъй като той просто се върна към стендъп комедията.

Той беше взел няколко години почивка от LIVE представленията поради прогресивната си филмова работа, но той се върна в нея вече повече от 8 години. Говорейки за това, той веднъж каза:

Толкова съм щастлив, че се върнах да го правя сега, защото тук всичко започна.

Крист Тъкър приема вярата си сериозно, тъй като се съобщава, че е направил нарушение на ограничението на скоростта, защото бърза да стигне до църквата.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сам Елиът: Талантливият актьор и гласът му за „пари“

Популярни Публикации