3-те дъщери на „Малките момчета“ на Мартин Лорънс са зашеметяващи дами с големи мечти

Мартин Лорънс може да се шегува на екрана, но у дома той е любящ и всеотдаен баща на трите си красиви дъщери.

Когато мислим за Мартин Лорънс, първото нещо, което ми идва на ум, е колко е забавен. Всички го помним от Лоши момчета и Къщата на голямата мама филми. Той никога не пропуска да ни изпука, но знаете ли, че вкъщи той е много ангажиран и обичащ баща на три дъщери?

Гети изображения / Идеално изображениеКои са дъщерите на Мартин Лорънс?

The Лоши момчета звездата беше предопределена да бъде заобиколена от красиви жени. Мартин има три красиви дъщери от две различни жени:  • Дъщеря Жасмин Пейдж (р. 1996) с първа съпруга Ларк Вурхис (разг. 1997);
  • Дъщерите Ияна Вяра (р. 2000) и Амара Тринити (р. 2002) с втора съпруга Шамичка Гибс (div. 2012).
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от jasmin_lawrence (@jasmin_lawrence) 16 април 2019 в 12:05 PDT

Въпреки двата развода, Лорънс имаше късмета да получи съвместно попечителство над всичките си дъщери и опит радостта от бащинството .Гети изображения / Идеално изображение

Сега, нека научим повече за красотите на Мартин.

Момичетата Лорънс имат големи мечти

Талантът на Мартин Лорънс е толкова голям, че всяко едно от момичетата му има малко от този творчески ген. И така, какво точно мечтаят да направят с живота си.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от jasmin_lawrence (@jasmin_lawrence) 13 Май 2017 в 3:35 PDT

Според актьора , най-голямата му дъщеря, Жасмин, иска да бъде актриса и вече може да се похвали с няколко малки актьорски кредита. Средното му момиче, Ияна, изпитва страст към писането и тази година започва колеж „Сара Лорънс“. А най-малката, Амара, мечтае да бъде певица.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Shamicka Lawrence (@shamicka_lawrence) 2 септември 2019 г. в 7:57 PDT

Забавен факт! Жасмин всъщност направи камея на клубна сцена в Лоши момчета за цял живот заедно с баща й и неговата звезда Уил Смит . Това сигурно им е било забавно!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Shamicka Lawrence (@shamicka_lawrence) 8 юни 2017 г. в 12:28 ч. PDT

Съветът за родители на Мартин е златен

Лорънс сподели своя родителски стил, когато момичетата му бяха много малко Очаквайте скоро . Още през 2005 г. той се показа като всеотдаен баща и голям пример за подражание на дъщерите си:

Бащинството означава много за мен. Обичам го. Няма нищо по-добро, защото децата ви го поддържат истински с вас. Когато ги погледнете и си помислите, че нещата са лоши или каквото и да било, те ви показват защо нещата са прави и това си заслужава и ценностите, на които ги уча, ги уча на пример. Просто се опитвам да бъда добър човек всеки ден. Да се ​​уважават и да се грижат за себе си. Не се включвайте в неща, в които не е нужно да участват.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Shamicka Lawrence (@shamicka_lawrence) 14 януари 2020 г. в 7:26 PST

Както вече знаем, се получи перфектно. Дъщерите на Мартин са забележителна млада дама, така че е безопасно да се каже, че той ги е отгледал правилно.

Пожелаваме на Жасмин, Ияна и Амара късмет в бъдещето им. Кой знае, може би един ден те ще бъдат по-известни, отколкото са баща!

Деца на знаменитости
Популярни Публикации