Барбара Стрейзънд сподели сладък рожден ден за сестра си Рослин

- Барбара Стрейзънд сподели сладък рожден ден за сестра си, Рослин Кинд - Знаменитости - Fabiosa

Колкото и да е невероятно да вярваме, Барбара Стрейзънд всъщност е на 75. Тя е редовно лице в развлекателната индустрия от десетилетия и по някакъв начин остава сияйна както винаги. Започването като певец беше стъпка към още по-големи постижения.

Тя дори е член на ексклузивния клуб EGOT, малка група артисти, удостоени с награди Еми, Грами, Оскар и Тони.Публикувано от Barbra Streisand (@barbrastreisand) 21 октомври 2017 г. в 3:33 PST

Преди около месец тя сподели поздравителен пост за сина си Джейсън Гулд, който току-що навърши 51 години на 29 декември. Тя отправи в Instagram, където сподели красива снимка с нея и сина й Джейсън и тази сладка бележка.

Честит рожден ден на моя мил син @jasongouldmusic. Обичам мама

Честит рожден ден на моя мил син @jasongouldmusic. Обичам мамаПубликация, споделена от Барбра Стрейзънд (@barbrastreisand) на 29 декември 2016 г. в 8:59 ч. PST

Джейсън също е актьор и певец. Той изигра сина на Барбара във филма, Принцът на приливите и отливите.

Рожден ден е на сестра й.

Изминаха едва две седмици и Барбара отново празнува. Този път това е нейната бебешка сестра Рослин Кинд. Вчера тя навърши 67 години. Барбара сподели тази снимка за връщане, когато Рослин беше още бебе.Честит рожден ден сестричка. B x

Публикация, споделена от Барбра Стрейзънд (@barbrastreisand) на 9 януари 2018 г. в 9:57 ч. PST

Рослин е полусестра на Барбара, а също така е певица, автор на песни и актриса. През 1969 г. и едва два месеца след завършването на гимназията тя издава първия си музикален албум. Той е озаглавен „Дай ми те“ и излиза публично през януари 1969 г.

Никога няма да забравя двете нощи в Hollywood Bowl през ноември 2012 г. на сцената със сестра ми @barbrastreisand. Беше студено, но сърцето ми ..... и ръката .... бяха топли! ️ #sistersduet # дъщерите на Даяна

Публикация, споделена от Roslyn Kind (@roslynkind) на 4 май 2017 г. в 14:31 ч. PDT

В хода на кариерата си тя е изпълнявала няколко наши като кабаретна певица. Тя също участва в някои концерти със сестра си, включително Обратно в Бруклин , и европейското турне през 2013 г., Barbra Streisand LIVE .

И могат ли да пеят!

В турнето на Barbra Streisand LIVE Рослин излезе на сцената със своята полусестра си Барбара. Те изпяха дуета ‘Smile’ на развълнувана публика в O2 Arena и Барбара беше пълна със забавни шутове.

И това беше само върхът на айсберга. Следва следващ дует, този път песента е „Happy Days are Here Again / Get Happy“.

Сърдечно преживяване беше да видя двете сестри толкова щастливи на сцената да пеят. Достатъчно, за да предизвика щастлива сълза или две. Белисимо!

чрез GIPHY

Тук пожелаваме на Рослин още по-добри години напред.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Барбара Стрейзанд говори за първата си среща с Джеймс Бролин и за това, което поддържа брака им силен

Популярни Публикации