„Дни на славата“ на Барбара Уолтърс: 5 най-добри интервюта и зададени въпроси

- Дните на славата на Барбара Уолтърс: 5 най-добри интервюта и зададени въпроси - Новини - Fabiosa

Сега на 88 години, болната Барбара Уолтърс продължава да изпада в по-дълбоко отчаяние и според съобщенията е параноична и се страхува да напусне дома си.

Здравословното състояние на Барбара

От известно време тя е затворена в апартамента си в Ню Йорк и се грижи денонощно от медицински сестри, натоварени да поддържат емблематичния бивш журналист жив! Обезсърчително е, че Барбара не е виждана публично от юли 2016 г. и може никога повече да не бъде видяна по телевизията. Според твърдение за източник:През последните месеци Барбара показва всички признаци на напреднала деменция.

Тя трябва да има някой, който да я пази през цялото време. Толкова е дезориентирана, че рядко си спомня с кого разговаря.gettyimages

Въпреки че няма официално изявление за състоянието на нейното благосъстояние, тъй като нейните представители отричат, че страда от деменция, вътрешен човек каза:Тя е станала толкова слаба, че е била принудена да се качи в тази инвалидна количка от страх, че сама ще излезе по улиците, ... Как изглеждат нещата сега ... остават й само месеци или седмици.

Биография на Барбара Уолтърс

Родена на 25 септември 1929 г., Барбара Джил Уолтърс е емблематична американска телевизионна журналистка, авторка и телевизионна личност, която сега е в разцвета си. Барбара е известна с това, че е водила различни телевизионни програми, включително Изгледът, днес, 20/20, а също и Вечерни новини на ABC.

gettyimages

Тя беше класирана на # 34 в Телевизионно ръководство Списък „50 най-големи телевизионни звезди на всички времена“ през 1996 г. и през 2000 г. тя получава награда за цялостно творчество от Националната академия за телевизионни изкуства и науки.Уолтърс се издигна до славата като телевизионна личност в началото на 60-те години, като писател и продуцент на сегменти на „истории за интереси на жените“ в сутрешната програма на NBC News Шоуто днес. В резултат на нейната сила и интервюиране на двойки с популярността си сред зрителите, тя получи повече ефирно време в програмата.

През 1976 г., продължавайки да бъде пионер за жените в излъчването, тя стана първата съ-водеща на мрежови вечерни новини, работеща с Хари Рийзънър във водещата програма на ABC News, Вечерни новини на ABC, печелещи безпрецедентни 1 милион щатски долара годишно.

gettyimages

След като се пенсионира като домакин и сътрудник на пълен работен ден, тя продължава от време на време да докладва за ABC News. През повече от 50 години на кариерата си в предаването журналистика, Барбара Уолтърс зададе много въпроси.

От световни лидери, осъден убиец или знаменитост, която седеше срещу нея, интервютата на Уолтърс винаги отваряха очите, бяха известни с това, че докараха няколко души до сълзи. Ето някои от нейните невероятни интервюта:

gettyimages

1. Майкъл Джексън

Интервюто й с Майкъл Джексън беше толкова интензивно, колкото и интересно. Ето откъс от това как е тръгнал надолу.

Уолтърс: '' Начинът, по който се обличате, начинът, по който изглеждате, привлича вниманието. Цялата външност, докато израснахте, беше по-голяма от живота. По-екстремно. Не мислите ли, че това ви призовава папараците? '

Джаксън: 'Не не не. Може би обичам да живея по този начин, обичам да се обличам по този начин. Наистина не искам папараци, но ако дойдат? Бъди любезен. Напишете милото нещо, за да пишете.

Уолтърс: „Майкъл, ролята на пресата да бъде любезна?“

Джаксън: 'Да си мил?'

Уолтърс: „Защото пресата понякога трябва да проучи нещата, за да бъде твърда. Не винаги можеш да бъдеш мил.

Джаксън: (смее се) - Какво видяхте да се случи с лейди Даяна? Ти ми кажи.'

Тя със сигурност извади Джаксън, който не виждахме често.

2. Хилари Клинтън

Уолтърс интервюира Клинтън няколко пъти, но най-важното за повечето зрители беше, когато вместо да пита Клинтън за Бенгази, Уолтърс подтиква бившата първа дама да се кандидатира за президент.

gettyimages

Уолтърс: „Какво би било необходимо, за да ви убеди да се кандидатирате през 2016 г.?“

Клинтън: „Знаете ли, всичко това е хипотетично, защото в момента нямам намерение да се кандидатирам.“

И не, не всичко беше хипотетично. Това стана повече от намерение и тя наистина се кандидатира за президент.

3. Lucille Ball

В това интервю Уолтърс наруши всяка форма на неприкосновеност на личния живот и попита Бол за Арназ - точно в присъствието на съпруга си!

Уолтърс: - Вие постигнахте успеха. Бракът изглеждаше перфектно. Всичко беше всичко и след това се разпадна.

gettyimages

Топка: 'Това беше неговият проблем.'

Уолтърс: - И чух, че сте съкрушени.

Топка: „Не можах да разбера повече от… по същата причина, поради която задавате въпроса.“

Уолтърс: „Мисля, че хората все още не го разбират.“

Топка: 'Аз също не.'

4. Моника Люински

Моника Люински е може би една от трите най-известни стажантки. В интервю с нея през 1999 г. за връзката й с Бил Клинтън Уолтър попита:

Уолтър: „Бил Клинтън чувствен ли е, страстен мъж?“

gettyimages

5. Клинт Истууд

От многобройните „красиви някога“, интервюирани от Уолтърс, тя призна, че е била влюбена в Клинт Истууд. Тя каза:

Направихме интервю и той започна да флиртува.

Уолтърс каза: 'И аз се разпаднах.'

По време на интервюто през 1980 г. Уолтърс каза на Истууд:

gettyimages

Уолтър: „Вие ще ме побъркате, а аз ще ви побъркам, защото казвам:„ Но нали, или не, или не ...? “

Истууд: „Е, бихме могли да опитаме и да видим дали се е получило.“

Уолтър: „Ще започнем с това интервю, ако това е наред, и стигнем някъде, е, може би ще направим друго интервю. .. Мисля, че ще спрем и ще презаредим. ”

Това са само няколко от удивителните интервюта, които Барбара е провела в хода на кариерата си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 33 години заедно: Любовната история на Мери Тайлър Мур и Робърт Ливайн

Популярни Публикации