Единственият син на Барбра Стрейзънд знаеше, че е гей от 8-годишна възраст, но баща му имаше някои проблеми с това

Последни актуални новини Единственият син на Барбра Стрейзън знаеше, че е хомосексуалист от 8-годишна възраст, но баща му имаше проблеми с това във Фабиоза

Известният Американска актриса, автор на песни и актриса Барбра Стрейзънд е омъжена за първия си съпруг, актьора Елиът Гулд, в продължение на около осем години, от 1963 до 1971 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Jason Gould (@jasongouldmusic) 4 Фев 2017 в 11:44 PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кралският експерт твърди, че принц Уилям и Кейт Мидълтън сключват „таен пакт“ след втората им раздялаПрез 1966 г. Барбра Стрейзънд и Елиът Гулд посрещнаха сина си Джейсън Гулд. Те бяха толкова щастливи, както никога преди, когато го видяха за първи път, и направиха всичко възможно да бъдат идеалните родители за своето бебе.

Гейовете са

Джейсън Гулд е гей и майка му успя да се превърне в модел за подражание за другите , отстоявайки достойнството и правата на синовете и дъщерите на гейовете.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от @softestbarbra 13 Май 2018 в 4:47 PDT

Джейсън знаеше, че е гей от 8-годишна възраст, но никога не се опитваше да скрие този факт.

Никога не съм крил факта, че съм гей. Никога не съм чувствал, че трябва да изляза, защото никога не съм се чувствал като че ли съм, разбираш ли?Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Barbra Streisand (@merylsayshi) 27 януари 2018 г. в 8:35 PST

Джейсън твърди, че родителите му са били винаги подкрепящ , и те имал наистина надеждни отношения .

Родителите ми ме подкрепят много. Боже, по принцип не обичам да влизам в лични проблеми, доста съм личен. Така или иначе никога не бях в килера.

Въпреки това за бащата беше доста трудно да приеме факта, че синът му е гей.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Какво е „грешното“ с Меган Маркъл и принц Хари? 4 най-странни конспиративни теории

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Cher/Barbra ️ (@thebeautyofbarbra) 30 октомври 2013 г. в 8:46 PDT

Талантливите са

Джейсън Гулд е толкова талантлив, колкото и майка му. Между другото, той се появи като екранния син на Барбра Стрейзанд Принцът на приливите и отливите . Барбара е много горда, че има такъв невероятен син като Джейсън. Каква грижовна и подкрепяща майка е тя!

Никога не бих пожелал синът ми да бъде нещо друго, освен това, което е. Той е светъл, мил, чувствителен, грижовен и много съвестен и добър човек. Той е много надарен актьор и режисьор. Какво повече може да поиска един родител от детето си? Наистина бях благословен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Barbra Streisand (@merylsayshi) 19 юни 2018 г. в 4:05 PDT

Единственият син на Барбра Стрейзън Джейсън Гулд е гей и никога не се е опитвал да го скрие, тъй като родителите подкрепят решението му.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Елфийски, изпъкнали и други: знаменитости с най-необичайни уши

Популярни Публикации