Красивото момиче изглежда над 25, но всъщност е непълнолетна и изглежда като тийнейджърка без грим

Последни актуални новини Красивото момиче изглежда над 25 години, но всъщност е непълнолетна и изглежда като тийнейджърка без грим на Fabiosa

Повечето хора си спомнят как като деца са искали да пораснат, да станат възрастни, да ходят на високи токчета и да се сбогуват с училището. С течение на времето осъзнаваш, че не всичко е толкова лесно в зряла възраст, че животът си върви.
Има и друга страна на този проблем. Понякога децата започват да изглеждат по-възрастни поради генетични характеристики или ускорено физиологично развитие.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Renata Valliulina (@ri.www) 4 март 2019 г. в 7:56 ч. PSTРената е ярък пример за ускорение. Момичето е само на 16 години, но можете уверено да кажете, че е до 25 и дори повече, особено когато носи грим.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Renata Valliulina (@ri.www) 10 Фев 2019 в 8:53 PST

В детството обаче тя също изглеждаше по-възрастна от връстниците си. Например на 8 години лесно бихте могли да я вземете за 10-годишно дете.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Renata Valliulina (@ri.www) 17 април 2019 г. в 9:27 PDT

Без грим Рената изглежда като обикновена тийнейджърка, но козметиката я превръща в възрастна жена.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Renata Valliulina (@ri.www) 12 април 2019 г. в 3:11 PDTРазкриването на тоалети също я приближава до категорията за възрастни. За щастие гардеробът й все още е пълен както с официални, така и с небрежни дрехи, в които се появява по време на ежедневието на обществени места.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Renata Valliulina (@ri.www) 6 Май 2019 в 6:46 PDT

В същото време момичето се интересува от най-обикновените неща като нас. Любимото й място в света е домът с нейните роднини, където я обичат и чакат. Тя обича да говори с играчки, цветя и дори напоследък започна да го записва. Тя се занимава с уроци по вокал, ходи на фитнес и иска да се запише за конен спорт и танци.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Renata Valliulina (@ri.www) 27 април 2019 г. в 2:08 PDT

Помните ли себе си на същата възраст? Как се облякохте? Искахте ли да бъдете или да изглеждате значително по-възрастни, отколкото сте били? Споделете спомените си в коментарите.

Популярни Публикации