Красива, но нещастна двойка: Защо бракът на Гари Олдман и Ума Търман не се получи?

Последни актуални новини Красива, но нещастна двойка: Защо бракът на Гари Олдман и Ума Търман не се получи? на Фабиоза

Сега стотици знаменитости са щастливи в бракове или връзки, доказвайки, че няма нищо невъзможно в това да започнем от нулата и да намерим истинска хармония на 40 или 50 години. За много от тях обаче настоящият им партньор не е първият любов. Някои отмени сватбата , както направиха Дженифър Лопес и Бен Афлек. Други се разделиха в рамките на няколко години от брака, например Синди Крауфорд и Ричард Гиър . И все пак други харесват Тина Търнър страдали години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Fashion Grunge (@fashiongrunge) на 14 април 2017 г. в 10:24 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-класическата двойка в Холивуд! Сам Елиът и Катрин Рос винаги изглеждат страхотно заедно

В началото на 90-те години Ума Търман и Гари Олдман бяха смятани за едни от най-красивите холивудски двойки. Но техният съюз продължи само няколко кратки години. Какво се обърка?

Красива, но нещастна двойка: Защо бракът на Гари Олдман и Ума Търман не се получи?Гети изображения / Идеално изображениеДокато талантът на Гари Олдман е неоспорим, актьорът е скандален личен живот винаги е подкопавал репутацията му. За първи път се жени през 1987 г. за британската актриса Лесли Манвил. Въпреки че беше почти на 30, актьорът очевидно не беше готов да се успокои. По време на този краткотраен брак той имаше проблем с пиенето, което между другото не му попречи да работи: Олдман поддържаше перфектен контрол над себе си и се смяташе, че има феноменална памет. Въпреки че Гари обичаше новото си семейство, той не стана добър родител: Манвил подаде молба за развод.

Олдман започва да изгражда връзка с втората си съпруга, обещаваща млада актриса Ума Търман, през 1990 г. Смята се, че Шон Пен е улеснил срещата им, която се оказа любов от пръв поглед. Тя беше с 12 години по-млада, но нито тази, нито зависимостта на Олдман спряха двойката да се ожени през октомври същата година.Вграждане от Getty Images

Вторият му брак също не беше достатъчен повод да се установи. Холивуд кипи от слухове за постоянните проблеми на актьора със закона. Ума обичаше съпруга си, следеше диетата му и се опитваше да го убеди да води по-здравословен начин на живот. На свой ред Гари искаше тя да го приеме такъв, какъвто беше с всичките му пороци.

Този брак съвпадна с известен спад в кариерата на Ума. Атрактивната млада актриса подбира внимателно ролите си, като се стреми да спечели уважение към актьорския си талант, а не към външния вид. И все пак, за да работят връзката със съпруга й, отне много време и усилия.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Бляскав! 48-годишната Ума Търман получи награда в Рим, разтърсваща верижна рокля

За две години бракът се разпадна и нито един от бившите съпрузи така и не разкри за причините за прекъсването. Говореше се, че Ума е напуснала Гари чрез писмо, в което се посочва, че е невъзможно да се живее с него и че той настоява за развод сам, без да иска да съсипе живота на младата си съпруга.

Може би Търман смята първия си прибързан брак за грешка. Но по-късната й връзка беше по-щастлива и й даде три прекрасни деца.

Красива, но нещастна двойка: Защо бракът на Гари Олдман и Ума Търман не се получи?Гети изображения / Идеално изображение

Гари също се е променил, въпреки че третият му съпруг, Доня Фиорентино, го обвини, че й е съсипал живота и е отнел двамата си сина (бащата получи пълно попечителство над момчетата Гъливер и Чарли, родени през 1997 и 1999 г.). След това актьорът успя да се освободи от зависимостта си, два пъти се ожени и постигна заслужено признание в света на киното.

Вграждане от Getty Images

Днес малко хора си спомнят стари скандали, свързани с името на Олдман, както и брака му с Търман. И все пак бяха красива двойка, нали?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Звезди, които датираха едни и същи хора и останаха приятели

Популярни Публикации