Зад „NCIS“ Екранна романтика: Кот Де Пабло и Майкъл Уедърли се срещат ли в реалния живот?

Последни новини зад „NCIS“ Екранна романтика: Кот Де Пабло и Майкъл Уедърли се срещат ли в реалния живот? на Фабиоза

Понякога романсите на екрана се превръщат в не по-малко красиви реални любовни истории. От години NCIS феновете не спираха да се чудят дали има връзка между съседите на сериала Кот Де Пабло и Майкъл Уедърли. Актьорите хвърлят светлина върху отношенията си.

Зад екранната романтика „NCIS“: Дали Кот Де Пабло и Майкъл се срещат в реалния живот? Зад екранната романтика „NCIS“: Кот де Пабло и Майкъл се срещат ли в реалния живот?Гети изображения / Идеално изображениеЕкранна романтика

Кот Де Пабло и Майкъл Уедърли бяха едни от най-обсъжданите двойки по телевизията поради вихрената си романтика в емблематичната CBS драма NCIS.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кот де Пабло (@cotedepablodaily) на 6 април 2019 г. в 23:06 ч. PDT

Екранната химия между техните герои Тони и Жива беше толкова реалистична, че феновете бяха напълно сигурни - хората просто не можеха да играят това.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от tvshowpilot (@tvshowpilot) на 10 май 2019 г. в 3:03 ч. PDT

За жалост, NCIS феновете нямаха шанс да разберат какво следва за Тони и Жива, тъй като продуцентите „убиха“ героя на Кот през сезон 13.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кот де Пабло (@cotedepablodaily) на 23 май 2019 г. в 3:04 ч. PDTКакво се случва между актьорите в реалния живот?

Дълго време феновете не спираха да задават само един въпрос: „Кот Де Пабло и Майкъл Уедърли са двойка или не?“

чрез GIPHY

Е, не искаме да ви разочароваме, но отговорът е „Не“. Коут и Майкъл не се срещат в реалния живот.

Освен това актьорът е женен и има две деца. Уедърли каза в интервю за Хора:

Късметлия съм. Имам прекрасна съпруга и съм на път към една много щастлива пенсия.

Зад екранната романтика „NCIS“: Дали Кот Де Пабло и Майкъл се срещат в реалния живот? Зад екранната романтика „NCIS“: Кот де Пабло и Майкъл се срещат ли в реалния живот?Гети изображения / Идеално изображение

Но не се разстройвайте толкова много за Кот. The NCIS съ-звездите са много близки приятели, както знаем. Съобщава се, че Коут и Майкъл не са загубили връзка дори след напускането на актрисата от сериала.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кот де Пабло (@cotedepablodaily) на 16 април 2019 г. в 22:57 ч. PDT

Кот дьо Пабло се завръща в „NCIS“

Сега имаме страхотни новини, които да споделим с всички фенове на любимия сериал. Кот дьо Пабло се връща към NCIS през сезон 17.

чрез GIPHY

Все още не е ясно как създателите на шоуто ще съживят нейния герой. Въпреки това, един от изпълнителните продуценти коментира завръщането на Кот.

Радваме се да споделим, че Cote de Pablo ще гостува в премиерата на сезон 17 на NCIS тази есен, когато предупреждението на Ziva към Gibbs се разгърне.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кот де Пабло (@cotedepablodaily) на 17 април 2019 г. в 22:25 ч. PDT

Надявам се, че отговорихме на всички горещи въпроси за звездите Кот Де Пабло и Майкъл Уедърли. Вече нямаме търпение за новия сезон на NCIS. Ще бъде нещо огромно!

Популярни Публикации