Зад кулисите на „Грес“: Джон Траволта беше привлечен от Оливия Нютон-Джон в реалния живот

- Зад кулисите на „Грес“: Джон Траволта беше привлечен от Оливия Нютон-Джон в реалния живот - Знаменитости - Fabiosa

Подобно на повечето връзки под светлините на прожекторите, приятелствата между холивудските звезди идват и си отиват. Има обаче много известни личности, които подкрепят кариерата и личния си живот. Един от тези дуети е Оливия Нютон-Джон и Джон Траволта.

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Честване на 40-годишнината от Джон Траволта, който танцува под ритъма на „Оставане жив“ в „Треска в събота вечер“

Миналата година актрисата разкри, че е имала рак на гърдата. И Траволта беше сред първите, които изпратиха любовта по нейния начин:

Ако всички поставим намеренията си тя да премине през това - аз я познавам толкова добре - тя ще го почувства и това ще я подкрепи.gettyimages

Двете знаменитости се издигнаха до суперзвезда през 1978 г., след като изиграха любовни птици във филм за гимназия ' Грес '. И докато техният костар, Диди Кон, разкри в чест на 40-годишнината на филма, Джон моментално беше привлечен от британско-австралийския певец.

gettyimagesФилмът разказа историята на Санди и Дани, които се влюбиха през лятото и подновиха романтиката си в гимназията. Но дуото не отне много актьорско майсторство, за да покаже своята химия на екрана.

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тоемата за сциентологията на Том Круз и Джон Траволта все още е проблем

Тъй като актьорите бяха по-възрастни от персонажите, които играеха, Траволта и Нютон-Джон останаха в ролята цял ден. В резултат на това имаше много импровизация и флирт зад кулисите.

Грес (1978) / Paramount Pictures

Резултатът от подобни импровизации можете да намерите във филмовото издание на 40-годишнината. Той подчертава много бонус функции, включително твърде реален алтернативен край.

Грес (1978) / Paramount Pictures

Вместо да погледне назад, докато лети нагоре в небето, Дани придърпва Санди по-близо и двамата споделят страстна и сочна целувка. Но не беше по сценарий!

Грес (1978) / Paramount Pictures

Както каза Кон:

В този момент те не действаха, сякаш той имаше своя шанс и щеше да го използва. Беше истинско, наистина беше.

gettyimages

Прекрасно е как двамата все пак успяват да поддържат връзка с друг. Те се виждат, пишат текстове и разговарят помежду си поне няколко пъти в годината.

Надяваме се Оливия да победи състоянието си!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Честита годишнина! 'Grease' навършва 40 години, а хитовете му стават още по-популярни

Популярни Публикации