Бела Торн премина през ада след смъртта на баща си, докато не го посети божествено

Последни актуални новини Бела Торн премина през ада след смъртта на баща си, докато не получи божествено посещение от него във Фабиоза

След Дисни звездата Бела Торн загуби баща си, нещата се обърнаха към по-лошо. Рейналдо Торн умира в трагичен инцидент, когато е била само на 9 години, а семейството е трябвало да живее от талони за храна без доходите му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от BELLA (@bellathorne) на 14 март 2016 г. в 6:33 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-странните кралски работни места, които наистина съществуват днес в двореца„Стигмата на талона за храна“

Но оцеляха. В интервю с Седемнадесет , Известен в любовта актрисата каза, че срамът никога не е бил възможен за нея, нейните трима братя и сестри и майка й.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от BELLA (@bellathorne) на 29 юни 2016 г. в 8:37 ч. PDTТе бяха отчаяни да си намерят работа, само за да оцелеят и да останат на повърхността. И все пак тя добави, че опитът е бил страшен .

Това е различен глад, когато искате семейството ви да се храни.

Успех и травма

Сега тези тъмните дни са зад тях , и тя е една заета актриса. Само през 2015 г. тя участва в Дъфът , и Алвин и чипунките: Чипът на пътя .Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от BELLA (@bellathorne) на 11 август 2018 г. в 11:07 ч. PDT

Тя написа две книги и получи ролята си Известен в любовта . Но тя продължи да се занимава с травмата от преждевременната смърт на баща си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от BELLA (@bellathorne) на 19 октомври 2017 г. в 12:21 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Парцали или богатства? Проучванията показват, че само няколко изражения на лицето могат да определят дали човек е богат или беден

Тя каза Списание М че сбогуването с баща й на тази възраст е едно от най-трудните неща, които някога е трябвало да прави.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Bellarina (@bellaanddaniweloveyou) на 23 септември 2012 г. в 3:37 ч. PDT

И продължи да живее със страха, че ще забрави как изглежда той или как звучи гласът му.

Сбогуването с баща ми беше едно от най-трудните неща, които някога съм трябвало да правя. Понякога се страхувам, че ще забравя как изглеждаше или какъв беше звукът на гласа му. Имаме снимки из цялата къща, но е различно чувство да мога да си затворя очите и наистина да го видя. Това е чувството, което се страхувам да загубя.

Посещение от баща й

Торн се тревожеше толкова дълго, че ще затвори очи и няма да може да си го представи. И с напредването на възрастта стана по-трудно да го задържиш.

Сега на 21, тя направи голям пробив през април. Тя сънува баща си, който я остави да плаче истерично. В съня той беше станал много по-възрастен. Той се усмихна, когато Торн поиска да разбере къде е бил.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от BELLA (@bellathorne) на 11 април 2018 г. в 16:47 ч. PDT

Актрисата каза на последователите си, че посещението му я е оставило с чувство на благодарност.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Нямах спалня“: Music Diva Céline Dion размишлява за израстването на бедните с 13 братя и сестри

Популярни Публикации