Освен че е емблематичен артист, „Кралят на готините“ Дийн Мартин беше посветен татко на 8 подобни на децата деца

Емблематичният Дийн Мартин, един от най-популярните и талантливи американски артисти в средата на 20-ти век, често е наричан „Кралят на готините“.

Емблематичният Дийн Мартин, един от най-популярните и талантливи американски артисти в средата на 20-ти век, често е наричан „Кралят на готините“.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Dean Martin (@deanmartinofficial) 22 Май 2019 в 6:04 PDT

Заедно с Джери Луис той е член на комедийното дуо Мартин и Луис , и през цялата си кариера се грижеше хората винаги да имат усмивки на лицата си.

Мартин също беше доста популярен като водещ на различни телевизионни програми, включително Шоуто на Дийн Мартин и Dean Martin Celebrity Roassts.

Осемте деца на Дийн Мартин

Освен успешен и известен артист, Дийн Мартин беше и отдаден баща на осем деца.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Deana Martin (@deanamartinofficialpage) 23 ноември 2018 г. в 1:12 PST

С първата си съпруга Елизабет Ан „Бети“ Макдоналд Мартин има четири деца: Крейг Мартин, Клаудия Мартин, Гейл Мартин и Деана Мартин.

По време на 24-годишния брак с втората съпруга Дороти Джийн „Жана“ Бигер, Дийн има три деца: Дийн Пол Мартин, Ричи Мартин и Джина Мартин.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Deana Martin (@deanamartinofficialpage) 20 Дек 2018 в 6:27 PST

Третият брак на Мартин беше доста кратък и двойката нямаше общи деца. Независимо от това, артистът осинови дъщерята на Катрин Хоун, Саша.

Между другото, някои деца решиха да последват стъпките на своя известен баща. Например Дийн Пол Мартин беше популярният американски поп певец и телевизионен актьор, известен с ролята си в Обратен огън филм.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Deana Martin (@deanamartinofficialpage) 18 януари 2019 г. в 5:47 PST

Деана Мартин също е актриса и певица, известна с ролята си в Младият Били Йънг и се появява в Шоуто на Дийн Мартин .

Ричи Мартин беше доста успешен музикант и певец, който създаде своята група Опаковката .

За съжаление, три от децата на Мартин вече са починали. Причината за смъртта на Ричи Мартин е неизвестна, докато Клаудия Мартин почина от рак на гърдата, а синът му Дийн-младши почина при катастрофа в снежна планина.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Deana Martin (@deanamartinofficialpage) 16 март 2019 в 7:28 PDT

Както виждаме, Дийн Мартин също беше всеотдаен баща на осем деца и някои от тях дори решиха да последват стъпките на известния си баща. Това означава, че Дийн е бил голям модел за подражание за тях и е посветил много време на семейството!

Знаменитости
Популярни Публикации