Най-добри пожелания! Легендарният водещ на CNN и любимата ни сребърна лисица Андерсън Купър днес навършва 52 години

Последни актуални новини Най-добри пожелания! Легендарният водещ на CNN и любимата ни сребърна лисица Андерсън Купър навършва 52 години днес на Fabiosa

Едно от най-големите имена в журналистиката, Андерсън Купър, днес празнува 52-ия си рожден ден!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 7 юни 2018 г. в 13:03 ч. PDTПрез повече от две десетилетия видяхме множество големи световни събития през неговите очи и той също така насочи вниманието ни към тежкото положение на хората в отдалечени краища на света, които много от колегите му дори не смеят да посетят.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 3 март 2019 г. в 7:22 ч. PST

Интелигентен и състрадателен, Андерсън е спечелил сърцата на милиони американци. Тъй като днес е денят му, нека погледнем назад към най-важните моменти от живота и кариерата му.Няколко факта за Андерсън

Андерсън е роден на 3 юни 1967 г. в семейството на модния дизайнер и художник Глория Вандербилт и писателя Уайът Емори Купър.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 7 януари 2016 г. в 13:22 ч. PST

Очарованието на Андерсън започва да се проявява от много малка и той за кратко работи като детски модел.След като завършва училище в Далтън, Андерсън учи политология в Йейл. Дори интернира в ЦРУ по време на Йейлските си години!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 18 октомври 2018 г. в 13:54 ч. PDT

След като получава диплома, Андерсън получава първата си работа в журналистиката. За кратко работи като проверяващ факти в Channel One. След това преминава към ABC News, където работи като кореспондент, а след това съ-водещ.

През 2001 г. той се присъединява към CNN и има свое собствено шоу, Андерсън Купър 360 ° , две години по-късно. Шоуто остава изключително популярно и спечели четири награди Еми.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 5 август 2014 г. в 5:31 ч. PDT

Майката на Андерсън винаги го е мотивирала да работи по-усилено и да създава име, без да разчита на богатството и мощните връзки на семейството си. Той се вслуша в съветите на мама и след близо две десетилетия в CNN, изчислената му нетна стойност е 110 милиона долара!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 9 април 2016 г. в 12:20 ч. PDT

Честит рожден ден, Андерсън! Вашето журналистическо съвършенство е пример за подражание.

Популярни Публикации