Бет Чапман изглежда почти разпознаваема в новите снимки след невероятно отслабване сред ракова битка

Най-новите новини Бет Чапман изглежда почти разпознаваема в новите снимки след невероятно отслабване сред ракова битка на Fabiosa

Риалити телевизионната звезда Бет Чапман не позволява битката й с рака да й попречи да изглежда най-добре. Откакто е диагностицирана с рак на гърлото, Бет е благодарна за здравето и промените в тялото на фона на раковата й битка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бет Чапман (@ mrsdog4real) на 14 април 2019 г. в 13:02 ч. PDTКрайният тест за вяра

Когато Бет за първи път получи диагноза рак на гърлото в стадий 2, тя беше подложена на лечение и изглежда се оправи. Но, за съжаление, болестта се върна миналата година.Още през май Бет спомена в трогателна реч в Църквата на източника в Брадентън, Флорида, че е спряла химиотерапията.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бет Чапман (@ mrsdog4real) на 25 декември 2018 г. в 7:01 ч. PSTТя добави, че ракът й е най-добрият тест за нейната вяра, като казва:

Химиотерапията не е моята чанта, хора. Съжалявам, това не е за мен. Така че за мен това е най-добрият тест за вяра. Това е най-добрият ми урок. И ще бъде научен или на мен, или на вас. И се чувствам добре с приемането на удара за всички останали. Защото мисля, че познавам друг човек, който е правил същото.

Бет парадира с по-стройна фигура

Въпреки битката си с рака, Куче Ловецът на глави звезда продължи да поддържа приповдигнато настроение. Наскоро Бет изглеждаше неузнаваема в новите снимки, които сподели на страницата си в Instagram.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бет Чапман (@ mrsdog4real) на 25 май 2019 г. в 9:59 ч. PDT

Феновете не можеха да не забележат, че тя изглежда различно на новите снимки след невероятната си загуба на тегло. В поредица от нови снимки, публикувани на нейната страница, Бет разказа за живота си сред ракова битка, като каза:

Всеки път той казваше: „Моята благодат е всичко, от което се нуждаете. Моята сила работи най-добре при слабост. ' Така че сега се радвам да се похваля със своите слабости, за да може силата на Христос да действа чрез мен. 10 Ето защо изпитвам удоволствие от своите слабости и от обидите, трудностите, преследванията и неприятностите, които страдам за Христос. Защото когато съм слаб, тогава съм силен. 2 Коринтяни 12: 9-10 New Living Translation (NLT)

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бет Чапман (@ mrsdog4real) на 14 май 2019 г. в 10:38 ч. PDT

Риалити телевизионната звезда сподели снимка, на която се парадира с по-тънката си форма в черна рокля със сладкия си доведен син Лиланд Чапман и друга снимка на себе си в рокля, седнала в офиса, който изглежда е нейният. Въпреки усмихнатия й поглед, феновете забелязаха, че Бет е отслабнала.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бет Чапман (@ mrsdog4real) на 11 юни 2019 г. в 21:19 ч. PDT

Това е, което феновете трябваше да кажат

@ anita73b

Вие сте красива смела жена, пазете вярата силата и продължете да се борите # красива душа молитвите ми са с вас

@ meaganelizabeth29

Боже, ти си толкова силна жена. Възхищавам ти се. Бог да благослови. Събудете се, покажете се, завладейте света.

@ gina.bina78

Пълни сте с живот и любов ... Толкова красива, свирепа и силна

@ melissamendoza846

Обичам те Бет много силна жена имаш това изглеждащо невероятно ️️️

Молитви и мисли за риалити телевизионната звезда!

Популярни Публикации