Дъщерята на Бет Дейвис казва, че майка й се е занимавала с магьосничество и е сложила демонично проклятие на семейството и враговете

Последни новини Дъщерята на Бет Дейвис казва, че майка й е практикувала магьосничество и е сложила демонично проклятие върху семейството и враговете на Фабиоза

Дъщерята на Бет Дейвис, Барбара Дейвис Хайман, е доста популярен американски автор и пастор.Между другото, отношенията на Хайман с майка бяха доста тежки и обидни. Тя дори е написала две книги, Пазителят на майка ми и Тесният е пътят, описвайки трудните им отношения между майка и дъщеря и твърдейки, че майка й е алкохоличка.

Между другото, Бет е получила инсулт по време на публикуването на книгата.Бет Дейвис практикувала магьосничество?

Дъщерята на Бет Дейвис твърди, че известната й майка се е занимавала с магьосничество и дори е сложила „демонично“ проклятие на враговете и семейството си.

На нейните видеоклипове в YouTube, наречен Пътуване на дълъг ден в светлина , Хайман разказва много информация за майка си, която почина преди около 30 години. Тя също така каза, че демоничното проклятие на Дейвис върху семейството й е довело до биполярната диагноза на внука и диагнозата рак на дъщеря й.По време на една от речите си през 2015 г. Хайман подробно описа целия процес на магьосничество. Тя също така каза, че животът на хората е бил буквално унищожен след странните дейности на майка й.

[Тя] щеше да седне на леглото си и тя имаше тази голяма метална кошница за отпадъци и щеше да накара секретаря си да вземе парче дреха от някой, който я беше огорчил, кръстосал я в нейния поглед и тя взела това парче дрехи и тя бърбореше непоследователно и след това го запалваше и държеше над тази метална кошница за отпадъци и се смееше, докато изгаряше, и го пускаше в този контейнер. Животът на хората беше унищожен. Те се разпаднаха. Случваха им се всякакви ужасни неща.

Асистентът на Бет Дейвис каза, че актрисата никога не е преодоляла предателството на дъщеря си и че това е разбило сърцето й.

Това беше огромно предателство. Мис Д никога не го е преодоляла. Никога. Не просто преодолявате нещо подобно ... Но това не означава, че спирате да обичате човека. Беше толкова ужасно ... Дори с всичко това, госпожица Д каза: „Тя все още е моята дъщеря.“ Но това разби сърцето й завинаги. Не можете да преодолеете това.

Барбара Дейвис Хайман твърди, че известната й майка е била доста обидна и дори се е занимавала с магьосничество, разрушавайки живота на хората. Тя описа целия процес в детайли и звучи доста страшно.

Популярни Публикации