Snickers на Betty White е най-веселото нещо, което сме виждали днес

Последни актуални новини Рекламата на Бети Уайт за Snickers е най-веселото нещо, което сме виждали днес във Fabiosa

Кой не обича Бети Уайт? Тя е сладка, мила е и е абсолютно весела. Бялото също е едно от най-много дългогодишен ТВ личности. Но каква е тя тайна за дълголетие ?

Бети УайтГети изображения / Идеално изображениеПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Райън Рейнолдс изпраща весело съобщение за рождения си ден на своята „бивша приятелка“ Бети Уайт, която навърши 97 годиниБети сподели, че най-важното е да се радваш на живота и да се съсредоточиш върху положителното, а не върху негативното. Мъдри думи!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бети Уайт (@bettymwhite) на 11 юли 2016 г. в 14:54 ч. PDTСмешната жена определено следва собствените си съвети, тъй като винаги има топла усмивка на лицето си. Всъщност нейната безсмъртна чувство за хумор е една от основните причини защо хората я обичат толкова много. Тя показа своята хумористична страна в цялата й красота в рекламата на Snickers още през 2010 година.

Справяне с Бети Уайт

Сникърс Гладен ли си? рекламите може да са най-забавните реклами, които някога сте могли да намерите. Компанията започна своята кампания, наречена Ти не си ти, когато си гладен още през 2010г по време на Супербоул . Рекламите показват нацупени хора, изиграни от известни знаменитости, ядат бар на Snickers и се превръщат в обичайното си аз.чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Бети Уайт говори за нейния „много скъп навик“

Бети Уайт беше първата знаменитост, която се появи в Гладен ли си? реклами и тя беше далеч най-забавната. Вижте рекламата по-долу.

Други весели реклами на Snickers

Компанията имаше много весели звездни изяви в рекламите си. Една от най-добрите е версията от 2016 г. с Вилем Дефо, изобразяващ „гладната“ Мерилин Монро. Видеото показва снимките на русата бомба Седемгодишният сърбеж докато е гладна, което я кара да променя егото си, за да се измъкне. Тя се обръща към себе си с усмивка, докато получава малко Сникърс. Погледни!

Snickers UK също стартира същата кампания. Те поканиха актьора за гордост и радост на страната Роуън Аткинсън като г-н Бийн да играе гладен майстор на Кунг Фу.

Друга реклама на британски Snickers, която си заслужава да бъде гледана, включва Joker. Не можем обаче да решим дали е смешно или зловещо.

Коя реклама е вашата любима?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Бети Уайт се отваря за неудобно преживяване, което е имала, докато е хоствала SNL

Популярни Публикации