Милиардерът Леона Хелмсли отпусна 12 милиона долара на 8-годишния си лапдог, но не остави пари на своите 2 внуци

Магнатът на недвижимите имоти беше наречен Кралицата на средната поради нейната драконовска личност.

Милиардерът Леона Хелмсли остави 12 милиона долара на 8-годишното си куче, но не остави пари на внуците си. Нека да разберем защо, нали?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Майкъл Патерсън (@mpmichaelpatterson) на 18 септември 2016 г. в 16:38 ч. PDTЛеона Хелмсли не беше известна с нещо мило, а по-скоро с неповторимата си личност и проблясъците на раздразнение, гняв и безразличие. Пазителят съобщава, че е наречена „Кралицата на средата“.

Предполагаемата й жестокост към нейните служители и пищна личност се превърна в неприемливото лице на висшето общество в Ню Йорк през 80-те години на Роналд Рейгън. След години на драконовско поведение милиардерът Леона Хелмсли почина на 87-годишна възраст през 2007 г.

Милиардерът Леона ХелмслиГети изображения / Идеално изображениеСпоред множество източници, като например Ройтерс и Ню Йорк Пост , Леона Хелмсли написа завещание, в което ясно заяви, че дава 12 милиона долара на кучето си, Проблем, като изрязва внуците си.

Братът на Хелмсли, Алвин Розентал, на когото останаха 10 милиона долара, е длъжен да се грижи за домашния си любимец, Беда, бял малтийски.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Адам Мур (@ adammoore11) на 8 май 2016 г. в 7:31 ч. PDT14-страничното завещание на милиардера за недвижими имоти беше оповестено публично в Съдебния съд, който твърди, че на внуците й Дейвид и Уолтър Панцирер ще им бъдат оставени по 5 милиона долара само ако посетят гроба на баща си поне веднъж годишно, докато други две внучки ще получат абсолютно нищо.

Не съм предвидил никакви разпоредби в това завещание за моя внук Крейг Панцирер или моята внучка Мийган Панцирер по причини, които са им известни.

Милиардерът Леона ХелмслиГети изображения / Идеално изображение

Бившата икономка на Леона Хелмсли, Замфира Сфара, описа пищния живот на Леона и любовта й към кучето, което според съобщенията я бе ухапало многократно. Говорейки с Ежедневни новини онлайн , тя каза:

Леона искаше всички да я обичат, но знаеше, че никой не я обича. Това куче замени тази любов.

Сфара продължи:

Всички бяха ухапани: телохранители, началникът на охраната, дори клиентите бяха ухапани. Никога нямаше да разбереш кога ще те ухапе. Веднъж, когато ме ухапа, тя дъвчеше пръстите ми и Леона каза: „Хубаво за теб, Беда, тя го заслужи“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Grupo Personne (@grupopersonne) на 10 януари 2017 г. в 17:18 ч. PST

Цялата тази лудост се е случила преди много години, по време на смъртта на Леона Хелмсли през 2007 г. Оставяйки зад себе си приблизително 4,8 милиарда долара активи, четиримата изпълнители на нейното имение, включително двама от нейните внуци, са търсили 100 милиона долара, за да покрият разходите си за сделки с многото й наследства.

Луксозният й имот притежаваше над 80 имота, които изпълнителите искаха да управляват или продават. Таксите са астрономически, но плащането е намалено на по-малко от 10 милиона долара, или 628 долара на час. Парите, които изпълнителите търсят, иначе биха били дарени за благотворителност.

Милиардерът Леона ХелмслиГети изображения / Идеално изображение

Най-богатият скучен куче в света, любимецът на Леона Хелмсли 'Проблем', почина на 12-годишна възраст в последните си дни в лукс. Интересното е, че съдът всъщност намали волята от 12 милиона до само 2 милиона, но все пак това е доста. Кралицата на Средното беше студено сърце за много хора. Тя беше осъдена за укриване на 1,7 милиона долара данъци много преди смъртта си и излежа само 18 месеца във федералния затвор.

Популярни Публикации