Били Крудъп обърна гръб на Мери-Луиз Паркър, докато беше бременна, оставяйки я за тогава 24-годишната Клер Дейнс

Веднъж Мери Луиз-Паркър излизаше с Били Крудъп, но той я остави, докато беше бременна, за да бъде с бременната тогава Клер Дейнс. Прочетете мощните думи на Мери-Луиза за това как се е чувствала по това време.

Децата на Мери Луиз-Паркър са Уилям Атикус Паркър и Каролайн Абераш Паркър. Нейният син Уилям е роден през 2004 г., малко след като връзката й с Били Крудп приключва. след това през септември 2007 г. тя прие Каролайн от Етиопия.

Като се има предвид как свърши връзката на Били и Мери-Луиз, можеше да се очаква, че той няма да има връзка със сина си. Въпреки това, през 2017 г. той предложи, по време на интервю с Стандарт , че нещата бяха страхотни на този фронт.Били разкри, че Уилям живее с него на непълен работен ден и винаги, когато не работи, прекарва време с него. Освен това актьорът добави, че е научил сина си да се храни здравословно и умерено.

Били Крудъп обърна гръб на Мери-Луиз Паркър, докато беше бременна, оставяйки я за тогава 24-годишната Клер Дейнс Били Крудъп обърна гръб на Мери-Луиз Паркър, докато беше бременна, оставяйки я за тогава 24-годишната Клер ДайнГети изображения / Идеално изображение

На Били Крудъп и Мери-Луиз Паркър, които прекратяват връзката си

Били и тогава 39-годишната Мери-Луиза бяха заедно в продължение на седем години, но връзката им приключи, когато тогавашният 35-годишен актьор я напусна заради Клер Дейнс, която по това време беше на 24 години.Когато Били обърна гръб на приятелката си, тя беше бременна с първото им дете. ОНЗИ съобщава, че месеци по-късно в Мери-Луиза се родило бебето, което след това нарекла Уилям на името на баща му.

Нито Били, нито Мери-Луиз говориха открито за противоречивия начин, по който връзката приключи, въпреки че феновете бяха много любопитни. Разбираемо хората бяха ядосани на Били и бяха загрижени за актрисата.Едва когато Мери-Луиз пусна своите мемоари със заглавие Уважаеми г-н Вие през 2015 г., че тя намекна за раздялата за първи път, но не директно.

Мемоарите съдържаха много различни писма, написани до различни мъже, които повлияха на нейния живот. Тъй като обаче тя не посочи имена, никой не можа да разбере кое е насочено към Били. Но едно писмо, адресирано до Уважаеми господин шофьор на такси рефлектира върху чувствата й по времето, когато е била бременна.

В откъс от спомените, получени от Хора , тя пише за разпадане пред шофьор на такси, когато е била бременна. Тя разказа подробно как се е опитала да накара шофьора на таксито да разбере чувствата си на разочарование.

Погледнете ме: Обърнахте се и погледнахте, мисля, че за пръв път ... Животът ми е по-лош от вашия в този момент: изплаках! Сам съм. Виж, виждаш ли? Бременна съм и сама. Боли дори дишането. Ръката ти бавно отиде до устата ти ...

Продължавайки, след като Били Кръдъп я напусна заради Клер Дейнс

От думите й в мемоарите стана ясно, че Мери-Луиза преживява труден момент, след като Били я напуска. Въпреки това тя продължи напред. Скоро тя беше сгодена за актьора Джефри Дийн Морган, но и тази връзка приключи. Независимо от това, тя се фокусира върху това да бъде майка на две деца, след като Каролайн се присъедини към семейството.

Мери-Луиз каза Хора през 2009 г .:

Да стана майка е най-хубавото нещо, което ми се е случило. Ще бъда първият, който ще признае, че може да бъде много трудно да отгледаш две деца, но аз наистина го обичам. Не мога да си представя какъв би бил животът ми без децата ми.

Били Крудъп обърна гръб на Мери-Луиз Паркър, докато беше бременна, оставяйки я за тогава 24-годишната Клер Дейнс Били Крудъп обърна гръб на Мери-Луиз Паркър, докато беше бременна, оставяйки я за тогава 24-годишната Клер ДайнГети изображения / Идеално изображение

Децата на Мери-Луиз Паркър със сигурност са важна част от живота й. Въпреки че е имала късмет в любовта няколко пъти, тя намира утеха във връзката си с тях и любовта им към нея. Освен това Били изглежда е на добро място и със сина си, така че изглежда, че двамата са оставили миналото в миналото.

Популярни Публикации