Бинг Кросби така и не се възстанови от скръбта, след като загуби жена си от 22 години Дикси Лий:

Актьорът и съпругата му бяха женени повече от две десетилетия. Въпреки че в крайна сметка се оженил повторно, той така и не се възстановил от загубата на Дикси.

Бинг Кросби беше известен американски певец и актьор. Но не всеки знае, че той също е бил отдаден съпруг и баща. Актьорът беше женен два пъти и трябваше да преживее ужасна трагедия.

Въпреки славата и успеха си той така и не се възстанови от смъртта на първата си половинка. Коя беше първата съпруга на Бинг Кросби? И какво се случи с нея?Бинг Кросби така и не се възстанови от скръбта, след като загуби жена си от 22 години Дикси Лий:Гети изображения / Идеално изображениеБинг Кросби и Дикси Лий

Когато двойката се срещна за първи път, Бинг Кросби веднага се влюби, но Дикси каза не. Двамата се срещнаха отново на парти в Холивуд и този път Дикси не можа да устои на очарованието на Бинг. Нежните сладки се ожениха, когато актрисата беше само на 18 години в църквата на Благодатното Тайнство в Холивуд.

Бинг Кросби така и не се възстанови от скръбта, след като загуби жена си от 22 години Дикси Лий:Гети изображения / Идеално изображениеЗа съжаление Дикси почина от рак на яйчниците само седмица след завръщането на Бинг у дома от снимките Изгубеното малко момче. Трагедията се е случила три дни преди 41-ия й рожден ден.

Бракът на Бинг Кросби и Дикси Лий

Актьорът и съпругата му бяха женени повече от две десетилетия. Те посрещнаха четири деца - Гари, Филип, Денис и Линдзи.Бинг пътувал много по време на брака им и през това време Дикси била сама. Актрисата пише красиви писма, за да му съобщи колко много й е липсвала. Връзката им беше пълна с романтични думи и дела.

Винаги, когато Бинг се прибираше у дома от пътуване, той и Дикси бяха неразделни. Те се радваха да се грижат за конете в дома си в Дел Мар или Санта Анита.

Никой от двамата не беше на мнение, че бракът е капан. Бинг и Дикси се ожениха, тъй като бяха толкова влюбени и не биха позволили ежедневието да затвори любовта им.

Бинг Кросби обичаше Дикси дори след нейната смърт

Децата и приятелите му си спомниха, че актьорът наистина е бил съкрушен от смъртта на жена си, въпреки че е бил близо до развода. Въпреки че в крайна сметка се оженил повторно, той така и не се възстановил от загубата на Дикси.

На въпрос за справяне със загубата на Дикси, той каза:

Никога няма да говоря за мъката си от загубата й. Но през следващите години силно ще ми липсва нейната любов, твърда и конструктивна подкрепа.

Дикси Лий определено беше жената зад мъжа си и тя беше в сърцето на съпруга му до края. Истинската любов никога не свършва, тъй като Бинг Кросби винаги си спомняше първата си съпруга.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Не е чудовище: Най-малкият син на Бинг Кросби емоционално защитава татко заради твърдения за злоупотреба и казва, че е бил „невероятен“

Популярни Публикации