Дъщерята на Бинг Кросби от втори брак, Мери Кросби е плюещото изображение на своя емблематичен баща

Мери е известна най-вече с ролята на Кристин Шепърд в главната сапунена опера Далас.

Чували ли сте някога за Мери Кросби? Сигурно я помните, докато играеше Кристин Шепардон в сапунената опера Далас. Актрисата имаше известни родители, тъй като е дъщеря на известния американски актьор и певец Бинг Кросби и втората му съпруга Катрин Грант.Мери Кросби е дъщеря на Бинг Кросби

Мери е родена през 1959 г. и вече е пораснала жена с успешна кариера и семеен живот. Актрисата беше женена два пъти. Нейни съпрузи бяха Eb Lottimer и Mark Brodka, а тя е майка на две деца.Бинг КросбиГети изображения / Идеално изображение

Изглежда, че Бинг Кросби е повлиял на избора на кариера на Мери, тъй като тя е решила да бъде актриса. И тя стана наистина успешна звезда! Хората я познаваха много добре по ролите й в минисериала на ABC Холивудски съпруги (1985) и Север и юг, книга II (1986) и много други телевизионни предавания и филми.Въпреки това, Мери е известна най-вече с ролята на Кристин Шепърд в основната сапунена опера Далас .

Бинг Кросби Tapeheads (1988) / Avenue PicturesМного хора смятат Мери за плюещия образ на баща си знаменитост Бинг Кросби. Съгласни ли сте с това?

Бинг Кросби Далас (1978) / Warner Bros.

Мери Кросби за израстването с баща си

Мери сподели спомените си от израстването си с баща си, твърдейки, че той не е толкова ядосан и лош, колкото някои хора го описват. Тя добави също, че не е честно всеки да се опитва да нарани семейството си.

Имаше толкова много истории за дъщерята на Бинг, която живее в грях. Не наранявахме никого. Живеехме в любов. Не можех да разбера защо хората се опитват да ни наранят и да наранят семействата ни. Вярвам, че любовта и доверието му в крайна сметка биха спечелили гнева му.

Най-вероятно Бинг Кросби беше голям модел за подражание за дъщеря си и тя се опита да проследи успеха му в актьорската сфера. Нещо повече, тя наистина е копие на своя емблематичен баща! Какво мислиш?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Толкова сияен въпреки Рака! Оливия Нютън-Джон изглежда великолепна, докато излиза на годишната „уелнес разходка“ със съпруга и дъщеря си

Популярни Публикации