Двамата синове на Бинг Кросби се самоубиха, цитирайки живота си с известния баща като кошмар

Бинг Кросби беше много насилствен баща и децата им не бяха успешни и накрая починаха трагично.

Легендарният и невероятен талантлив американски певец и актьор Бинг Кросби беше много успешен в кариерата си. Но въпреки популярността и популярността му, децата му изобщо не бяха щастливи.

Бинг КросбиГети изображения / Идеално изображениеБинг Кросби е баща на седем деца от два различни брака: Гари, близнаците Денис и Филип, Линдзи, Хари Лилис III, Мери и Натаниел.

Бинг КросбиГети изображения / Идеално изображение

Изповедта на синовете Бинг Кросби

Синовете на Кросби разкриха, че баща им е бил доста насилен и детството им наистина било ужасно. Те бяха наказвани редовно, особено това се отнасяше за Гари, който беше най-непокорният от братята. За малките деца изглеждаше като сбъднат кошмар.Бинг КросбиГети изображения / Идеално изображение

Гери написа книга Вървя по моя път, описвайки ужасния си живот с баща си, който не е уважавал децата си. Трудно е да си представим какво са преживели децата на Кросби. Горките деца!

Бинг КросбиГети изображения / Идеално изображениеСиновете на Бинг Кросби веднъж разкриха, че дори в зряла възраст баща им се опитва да повлияе силно на живота им и е невъзможно да се избяга от него

Бинг КросбиГети изображения / Идеално изображение

Казват, че Бинг бил толкова жесток, че дори давал на децата си омаловажаващи прякори и било доста обидно.

Животът на синовете му завърши доста трагично: Линдзи и Денис се самоубиха съответно на 51 и 56 години. Гари Кросби почина през 1995 г. от рак на белия дроб, а Филип - през 2004 г., от инфаркт.

Оказа се, че емблематичната звезда Бинг Кросби е бил много обиден към децата си, което кара живота им да изглежда като кошмар.

Популярни Публикации