Актрисата 'Черният списък' Парминдер Награ се бори с горчива правна битка с бившия си съпруг, след като той поиска дял от нейните приходи

- Актрисата „Черният списък“ Парминдер Награ се бори с горчива правна битка с бившия си съпруг, след като той поиска дял от нейните приходи - Тест - Fabiosa

Парминдер Награ има поредица от големи телевизионни участия, откакто се появи за пръв път на нашите екрани като любимата на футбола Джес Бамра във филма от 2002 г. Огънете го като Бекъм .Публикация, споделена от parmindernagra (@parmindernagra) на 18 юни 2018 г. в 21:34 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дали Черният списък на Холивуд Чарли Шийн? Ето защо актьорът иска да плаща много по-малко в подкрепа на детето на бебето си МамасОсновни ходове в кариерата

Оттогава тя играе ролята на д-р Нила Расготра в медицинската драматична поредица на NBC E.R. И тя също участва заедно с Джеймс Спейдър като агент на ЦРУ Мира Малик в Черният списък.

Публикация, споделена от Черния списък (@nbcblacklist) на 26 юни 2017 г. в 9:58 ч. PDTМежду успешната телевизионна кариера, според нейната страница в Уикипедия , тя е удостоена с почетна степен от Университета в Лестър, озвучава комичен герой от DC и играе заедно с Ан Хатауей в Ела Омагьосана .

Правни проблеми

За британската актриса кариерата й се развива много, но в личния й живот не е имала такъв късмет.

Публикация, споделена от parmindernagra (@parmindernagra) на 27 юли 2017 г. от 21:40 ч. PDT

Liverampup.com твърди, че 3-годишният й брак с американския фотограф Джеймс Стенсън е приключил през 2013 г., след като е подала молба за развод.

Публикация, споделена от parmindernagra (@parmindernagra) на 4 юни 2015 г. в 8:28 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кевин Федерлайн твърди, че $ 20K не са достатъчни и иска повече подкрепа за деца от Бритни Спиърс

По-късно Стенсън завежда дело с обвинение, че пази всички пари, спечелени от актьорски концерти, за себе си, след като го накара да се откаже от концерта си за фотография от 300 000 долара на година.

Тя победи!

В крайна сметка Награ взе надмощие. TMZ заявява, че съд е отсъдил в нейна полза и тя е трябвало да запази домовете им в Калифорния и Великобритания, както и чиста сума от продажбата на имот под наем, заедно с 3 от четирите им коли.

Публикация, споделена от parmindernagra (@parmindernagra) на 5 октомври 2016 г. в 8:39 ч. PDT

Не е ясно дали Стенсън е спечелил права на попечителство над сина им Кай, но той е получил пари от продажбата на техния наем и няколко хиляди издръжки за деца. Какво мислиш?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мъжът от Мериленд уби 2-годишната си дъщеря и майка си, за да прекрати плащанията за издръжка на деца

Популярни Публикации