'Черен списък' Джеймс Спейдър има син от приятелката си на 18 години и ние се чудим защо той не се жени за нея

Джеймс Спейдър и Лесли Стефансън са заедно от почти две десетилетия и имат 12-годишен син. Защо не свързват възела след толкова дълго време?

Черният списък звездата Джеймс Спейдър беше доста млад, когато се ожени за първата си съпруга. Той се срещна с бившата си половинка Виктория Кийл в Ню Йорк в йога студио - двойката излизаше повече от десетилетие, преди да се установи през 1987 г. Разделиха се през 2004 г., като родиха двама сина, Себастиан и Илия.

Според някои съобщения Джеймс Спейдър е подал молба за развод с Виктория; причината за раздялата обаче все още е неизвестна. Холивудският актьор скоро започна да се среща с актрисата и модел Лесли Стефансън, докато г-жа Спейдър е несемейна оттогава.

Джеймс Спейдър и Лесли Стефансън

Трикратният носител на „Еми“ е с приятелката си Лесли Стефансън от повече от десетилетие. Двамата се срещнаха през 2002 г., а година по-късно участваха заедно във филма, Ловецът на извънземни.

През 2008 г. Джеймс Спейдър и Лесли Стефансън посрещнаха първото си бебе на име Натаниъл, което сега е на 12 години.Гети изображения / Идеално изображение

Въпреки своята 11-годишна разлика във възрастта, двойката се радва на блажената си връзка, но със сигурност няма как да не се чудим защо още не са завързали възела след 18 години запознанства. Може би, той е добре с такъв начин на живот, или може би, той се страхува от неуспешен брак отново.

Гети изображения / Идеално изображениеВ интервю с Плейбой през 2014 г., Практиката звездата беше попитана за ключа, който стои зад успешния му роман с сега скулптора. Той отговори:

„Бъдете влюбени малко по-внимателни от всичко“, пише е.е. къминг. Обърни внимание. Внимавайте много, особено в неща, които се приемат за даденост.

Гети изображения / Идеално изображение

В момента Джеймс и Лесли разделят семейното си време между Ню Йорк и Лос Анджелис.

Факти за Джеймс Спейдър

  1. Неговата нетна стойност се оценява на 20 милиона долара, със заплата от 300 000 долара на епизод.
  2. Той има тежки натрапчиви проблеми.
  3. Той е наречен „интензивен“ и „труден“ за работа.
  4. Той е известен със своите идиосинкразии .
  5. Точно като Реймънд Редингтън, той обожава шапки и очила.

Гети изображения / Идеално изображение

Всъщност 59-годишният Джеймс Спейдър е един от най-ексцентричните актьори в Холивуд. Със сигурност не го познаваме зад кулисите, но не можем да отречем неговия талант и завладяваща актьорска игра, особено в Черният списък . От друга бележка, какво е вашето мнение за личния му живот? Защо не се жени за партньора си от 18 години?

Знаменитости Двойки знаменитости Връзки Любовна история
Популярни Публикации