Блейк Шелтън трагично загуби големия си брат Ричи в автомобилна катастрофа, когато беше на 14 години: „Това промени живота ми завинаги“

Последни новини Блейк Шелтън трагично загуби големия си брат Ричи в автомобилна катастрофа, когато беше на 14 години: „Това промени живота ми завинаги“ на Fabiosa

Емоционалната болка не може да се сравни с физическата. Има чувството, че отровата поглъща всичко вътре, оставяйки голяма тъмна кухина в сърцето.

Един от най-популярните кънтри музиканти, Блейк Шелтън, изпитва такова усещане, когато животът на брат му Ричи е трагично прекъснат. Певецът каза, че големият му брат е неговият герой и модел за подражание, на когото се е вгледал.Шелтън емоционално заяви:

За мен брат ми беше големият ми брат. Искам да кажа, исках да бъда той ... Така че, когато той беше убит в автомобилна катастрофа, буквално сякаш светът замълча. В моя свят изведнъж имаше празнота и все още не съм над нея.Блейк Шелтън трагично загуби големия си брат Ричи в автомобилна катастрофа, когато беше на 14 години:Гети изображения / Идеално изображение

The Свободно певецът беше на 14 години, когато по-големият му брат и сестра загинаха във фаталната автомобилна катастрофа на 13 ноември 1990 г. Това означава, че Шелтън ще отбележи 29-та годишнина от смъртта през 2019 г.

43-годишният мъж отдаде почит на покойния си брат Ричи през 2017 г. чрез Twitter, пишейки, че смъртта му го е накарала да осъзнае, че „животът е ценен и няма време като ТОЧНО СЕГА“.

Копирането с психологическа травма е трудността на друго ниво. Сърцето на Блейк Шелтън все още боли, когато той възпоменава или мисли за брат си, но баща им му даде добър урок. Той каза:

- Виж, никога, никога няма да преодолееш това. Просто ще трябва да се научиш да свикваш.

Прави впечатление, че Блейк Шелтън и бившата му съпруга Миранда Ламбърт са съавтори на песента Над теб в чест на покойния брат на селския музикант. Бившата му половинка реши да пее и записва самата песен поради много емоционалната връзка на Шелтън с темата на композицията на страната.

Блейк Шелтън трагично загуби големия си брат Ричи в автомобилна катастрофа, когато беше на 14 години:Гети изображения / Идеално изображение

The Всичко за тази вечер певецът заключи, че досега не е преодолял смъртта на Ричи. Смъртта му все още го шокира и болката все още е толкова силна, колкото преди десетилетия.

Популярни Публикации