Боб Хоуп беше сериен измамник през 69 години брак с Долорес Рийд. Защо тя се примири с това?

Въпреки че Боб Хоуп беше сериен измамник, Долорес Рийд искаше да спаси семейството им и тя го направи!

Популярният американски комик Бонд Хоуп беше женен за красивата си съпруга, певица и артист Долорес Рийд, в продължение на около 69 години, от 1933 до 1934 г. Между другото, тя беше една от звездите на Хоуп на Бродуей в Роберта.

Боб Хоуп беше сериен измамник през 69 години брак с Долорес Рийд. Защо тя се примири с това? Боб Надежда беше сериен измамник през 69 години брак с Долорес Рийд. Защо тя се примири с това? Боб Надежда беше сериен измамник през 69 години брак с Долорес Рийд Защо тя се примири с това?Гети изображения / Идеално изображениеБоб Хоуп и Долорес Рийд осиновиха четири деца: Линда, Тони, Кели и Елинор. Но въпреки че имат толкова голямо семейство и живеят заедно като съпруг и съпруга толкова дълго време, се оказа, че изобщо не са щастливи.Нещо повече, това беше чисто страдание за съпругата на Боб Хоуп.

Боб Хоуп беше сериен измамник през 69 години брак с Долорес Рийд. Защо тя се примири с това? Боб Надежда беше сериен измамник през 69 години брак с Долорес Рийд. Защо тя се примири с това? Боб Надежда беше сериен измамник през 69 години брак с Долорес Рийд. Защо тя се примири с това?Гети изображения / Идеално изображениеИзмамите на Боб Хоуп

Според новата биография на Ричард Зоглин, Надежда: Забавник на века , техният съюз не беше толкова ярък, колкото изглеждаше. Също така има изявления, които доказват, че Боб е бил сериен измамник.

Новата книга разказва за слуховете на Хоуп за романтични съюзи, някои от които продължили с години. Зоглин също интервюира бившия писател на Хоуп Шервуд Шварц, който разкри, че е истински женкар.Ще отидем в хотел, кълна ви се, пред стаята му имаше три, четири, пет млади, красиви момичета, които чакаха да бъдат избрани от него, за да влезе. . . Той беше звезда, която се радваше на своята звезда.

Защо Долорес го подкрепи?

Но защо съпругата на Хоуп, Долорес Рийд, „вярно, молитвено, търпеливо и с известна доза страдание“ го подкрепяше през цялото това време? Оказа се, че тя е предана християнка и не иска да се противопостави на съпруга си.

Тя беше благочестива християнска съпруга и правеше това, което трябваше.

Боб Хоуп беше сериен измамник през 69 години брак с Долорес Рийд. Защо тя се примири с това? Боб Надежда беше сериен измамник през 69 години брак с Долорес Рийд. Защо тя се примири с това? Боб Надежда беше сериен измамник през 69 години брак с Долорес Рийд. Защо тя се примири с това?Гети изображения / Идеално изображение

Въпреки че Боб Хоуп беше сериен измамник, Долорес Рийд искаше да спаси семейството им и тя го направи!

Популярни Публикации