Боби Дарин беше съкрушен, когато научи, че неговата „сестра“ всъщност е майка му

Боби е роден през 1936 г., когато възгледите за брака и раждането са много по-консервативни от сегашните. Той е отгледан от майка си Поли и Нина, по-голямата му сестра, или поне така си мислеше.

Легендарният певец Боби Дарин изживя живота си пълноценно. Знаеше, че няма дълго, тъй като сърцето му беше сериозно увредено от ревматична треска, когато беше дете. Знаейки, че няма да остарее, Боби се опита да постигне възможно най-много за всяко време, което му беше останало.През декември 1973 г. певецът развива сепсис, който още повече уврежда и без това слабото му сърце. Сърцето му отстъпи на 20 декември. Той беше само на 37 години.

Личният живот на Боби продължава да предизвиква интереса на феновете му и до днес. Най-интригуващите части от него включват злополучния му брак със Сандра Ди и връзката му с Кони Франсис. Въпреки това, най-необичайното нещо, което може да му се случи, се случи много по-рано от която и да е от романтичните му връзки.Тайната на раждането на Боби и как го промени

Боби е роден през 1936 г., когато възгледите за брака и раждането са много по-консервативни от сегашните. Той е отгледан от майка си Поли и Нина, по-голямата му сестра, или поне така си мислеше.

Както синът на Боби Дод пише в мемоарите си, Мечтаните любовници , певецът не научи истинската самоличност на майка си до 32-годишна възраст и беше шокиран и съкрушен, когато най-накрая го направи.

'По-голямата сестра' на Боби Нина всъщност беше майка му, а 'майка' Поли беше баба му. Нина забременяла с него, когато била на 17 години, а самоличността на баща му така и не била разкрита.

Същото се случи и с актьора Джак Никълсън, но реакцията му беше различна!

Разтърсен от разкритието, Боби се опита да бъде по-добър баща, въпреки моралните си пропуски, спомня си Дод в книгата си.

Възползвайки се максимално от това

Боби почина, когато синът му трябваше да навърши 12. В интервю за Skip E. Lowe, Дод описа връзката си с баща си като „много специална“.

Дод си спомни:

[Татко] се стараеше да прекарва колкото се може повече време с мен, да ми внушава някакви ценности и никога не забравяше откъде идва.

Разбира се, разбираемо е, че Боби Дарин беше толкова шокиран и съкрушен, когато разбра, че по-голямата сестра Нина всъщност е негова майка, а майка му Поли е негова баба. По това време той вече беше възрастен и изглеждаше невъзможно да се промени възприемането на реалността. Въпреки че син Дод не смяташе, че баща му се отнася добре с майка си, но така или иначе го обичаше. Предполагам, че Боби е направил нещо правилно, като го е отгледал!

Знаменитости
Популярни Публикации