Брад Пит и най-малката дъщеря на Анджелина Джоли Вивиен копират момчешкия стил на по-голямата си сестра Шайло

Най-новите новини на Брад Пит и най-малката дъщеря на Анджелина Джоли Вивиен копират момчешкия стил на по-голямата си сестра Шайло във Фабиоза

Изглежда, че най-малката дъщеря на холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли, Вивиен, също предпочита дрехи с неутрален пол. Може би тя копира момчешкия стил на по-голямата си сестра Шайло.Брад Пит и най-малката дъщеря на Анджелина Джоли Вивиен копират момчешкия стил на по-голямата си сестра ШайлоГети изображения / Идеално изображение

Дъщерите на Брад и Анджелина предпочитат да останат неутрални по отношение на пола

Брад Пит и Анджелина Джоли са горди родители на 6 деца, а Шайло е първото биологично дете на двойката Холивуд.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Анджелина Джоли говори за същността на красотата и твърди, че не се страхува от остаряване

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Young Tribune (@ youngtribune1) на 26 януари 2019 г. в 18:11 ч. PSTВижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ❥ JP Kids (@ nouvel.jolie3) на 25 януари 2019 г. в 20:54 ч. PST

От ранните й години, Шайло чувстваше, че е момче, заклещено в тялото на момиче, затова молеше родителите си да я оставят да се облича като момче. Пит и Джоли уважават желанията на децата си. Те не поставиха бариери срещу желанието на Шайло да се облича както й харесва.

Но Шайло не е единствената в семейството, която предпочита да останат неутрални по отношение на пола. Най-малката й сестра, Вивиен, очевидно също копира момчешкия стил на Шайло.

Вивиен често е била забелязвана заедно с майка си и други братя и сестри, облечени повече като момче, отколкото като 10-годишно момиче.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jolie Pitt Kids (@joliepittkids_) на 29 януари 2019 г. в 9:57 ч. PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вивиен и Нокс Джоли Пит (@ vivienne.knox) на 15 януари 2019 г. в 3:28 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Анджелина Джоли доведе Мадокс и Шайло на музикално събитие, посветено на спомена за камбоджански геноцид

Близнаците на Бранджелина

Нокс и Вивиен са най-малкото от шестте деца на Бранджелина. През 2018 г. те навършиха 10. Близнаците са обучавани в дома през по-голямата част от живота си и Джоли е тази, която отговаря за тяхното образование.

Децата имат различни интереси и хобита: Те учат няколко чужди езика, играят футбол и се наслаждават на скейтборд. Вивиен също е голям фен на карате.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вивиен и Нокс Джоли Пит (@ vivienne.knox) на 29 януари 2019 г. в 12:34 ч. PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сандра Гидоти (@joliepittoughts) на 28 януари 2019 г. в 21:10 ч. PST

Въпреки че Брад и Анджелина вече не са заедно, и двамата родители са много близки с всичките си деца. След продължителна битка за попечителство, актьорите най-накрая постигнаха споразумение за начина, по който ще прекарват времето си с децата.

Между другото, дори когато все още бяха женени, Джоли и Пит винаги водеха децата си със себе си, когато пътуваха в чужбина по работа. Паспортите им вероятно имат повече печати от нашия.

Брад Пит и най-малката дъщеря на Анджелина Джоли Вивиен копират момчешкия стил на по-голямата си сестра ШайлоГети изображения / Идеално изображение

Брад Пит и Анджелина Джоли са готови да подкрепят децата си в техните желания и начинания. Дори когато става въпрос за това какви дрехи искат да носят.

Според вас постъпват ли правилно, като позволяват на дъщерите им да останат неутрални по отношение на пола и да се обличат като момчета?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Липсваше красивият Брад Пит? 54-годишният актьор изглежда с 20 години по-млад сега!

Популярни Публикации