Брадли Купър и дъщерята на Ирина Шейк доказват, че тя е копие на баща й благодарение на детските му снимки

Ирина Шейк наскоро се появи с 2-годишната си дъщеря в Ню Йорк и с готовност забелязахме колко поразително приличаше на известния си баща. Вижте снимките от детството на Брадли Купър!

Брадли Купър има ли приятелка сега? Този въпрос е може би един от най-често срещаните в интернет след раздялата му с Ирина Шейк, но отговорът е неизвестен.

След четири години заедно и дъщеря, двойката се раздели малко след огромен успех на филма, Роди се звезда. Купър и Шейк дружно са работили върху попечителството над 2-годишното си момиченце Леа Де Сейн. TMZ съобщиха, че двамата споделят съвместно юридическо и физическо попечителство, като решават да бъдат родители на детето си в един град, т.е.Брадли Купър и Ирина ШейкГети изображения / Идеално изображениеБебето на Брадли Купър

Преди два дни руският супермодел беше забелязан с майка си и малката си дъщеря в Ню Йорк, разхождайки се по слънчевите улици. Без съмнение, Ирина Шейк изглеждаше превъзходно стилна, както обикновено, но Леа Де Сейн привлече вниманието ни.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Page Six (@pagesix) на 31 януари 2020 г. в 8:52 ч. PSTМалкото момиченце, което толкова прилича на синьоокия си мачо, известен още като баща, зашеметено в тоалет, подобен на принцеса. Ирина облече 2-годишното си момиченце в розова пола, жълто яке и червени чорапи, което вероятно беше идеята на Леа да го направи. С други думи, единственото дете на Купър беше твърде очарователно, за да е истина.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от HollywoodCelebNews (@__hollywoodcelebnews__) на 31 януари 2020 г. в 8:53 ч. PST

Дискусиите за приликата на Леа с Брадли се разпространяваха през месеците, но снимките от детството и юношеството на актьора ще докажат колко много са те.Говорейки с Опра Уинфри през март 2019 г., Махмурлук звезда призна, че семейството му е променило всичко за него. Той спомена, че детето му толкова много му напомня за покойния му баща, че веднъж прошепва, гледайки Леа: „Татко?“ Бащата на Брадли Купър почина в ръцете му преди години.

Брадли Купър и Ирина Шейк

Измина почти година, откакто Брадли Купър и Ирина Шейк го напуснаха. 34-годишният модел направи рядък коментар за живота си след раздялата. В Британски Vogue интервю , Шейк заяви:

Мисля, че във всички добри взаимоотношения вие носите най-доброто и най-лошото си - това е само природата на човешкото същество. Двама страхотни хора не трябва да правят добра двойка. Мисля, че сме имали голям късмет да изживеем това, което сме имали помежду си. Животът без Б е нова почва.

Брадли Купър и Ирина ШейкГети изображения / Идеално изображение

Бившата приятелка на Кристиано Роналдо също призна, че е трудно да има баланс между самотна майка и работеща майка.

Повярвайте ми, има дни, в които се събуждам и съм като „О, боже, не знам какво да правя, разпадам се.“

Нетната стойност на бившата двойка:

  • Нетната стойност на Брадли Купър се оценява на 100 милиона долара.
  • Смята се, че нетната стойност на Ирина Шейк е 80 милиона долара.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Брадли Купър (@bradleycooper__original) на 3 декември 2019 г. в 2:02 ч. PST

Ирина е права: не всяка двойка може да успее да стане най-щастливата, както не е предназначено. Хубавото на Шейк и Купър е, че те са приятелски родители на момиченцето си, като избягват всякакви скандали и драми заради себе си. Може би са добре един с друг, но Леа Де Сейн винаги ще ги обедини като част от душите и сърцата им.

Деца на знаменитости Брадли Купър Двойки знаменитости Снимки на знаменитости Новини за знаменитости
Популярни Публикации