Майката на Брадли Купър може да стои зад провалените му любовни отношения: Тя твърди, че се меси много!

Последни новини Майката на Брадли Купър може да стои зад провалените му любовни отношения: Тя твърди, че се меси много! на Фабиоза

Когато Брадли Купър създаде семейство с Ирина Шейк, феновете смятаха, че това най-накрая е негово завинаги. Той има дълга история на запознанства с високопоставени жени и когато си помислихме, че ще се получи, не се получи. Оказва се, че в живота му има друга дама, която може да е причината.

Брадли КупърГети изображения / Идеално изображениеСамо 4 месеца след като се ожени за Дженифър Еспозито, двойката го нарече да се откаже през 2007 г. Това беше единственият път, когато той завърза възела. След това Купър започва пътуването си с Изабела Брустър през 2008 г. и преминава към Рене Зелуегер през 2009 г.Дженифър Лопес стана негова красавица през 2011 г. и същата година, Зоуи Салдана беше поразена над него. Зуки Уотърхаус беше последният му партньор преди Ирина, с когото има дъщеря.Майка му направи нещата му нестабилни

Брадли Купър и майка му са свързани дълбоко и това може да е причина той да не може да се свърже с никоя друга дама. Глория Кампано е нейна среща с килими, съквартирант, приятел на пътуването, колега и съветник по връзките. Тя е застанала до сина си чрез успехите и сърдечните съкрушения.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от NRJ Ливан (@nrjlebanon) на 8 септември 2015 г. в 9:02 ч. PDTСпоред NickiSwift , Глория твърде много се е намесила в любовния живот на Купър. Тя незабавно среща момичето, за което той си пада, и ѝ предлага одобрение или неодобрение. Обажда се на майка си по няколко пъти на ден. По-странното е, че той носи сватбения пръстен на баща си, откакто почина през 2011 година.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Irina Shayk Mexican Fans (@irinashaykmexicanfans) на 14 септември 2015 г. в 12:48 ч. PDT

Възможно положение на Ирина

Експертът по езика на тялото на Elite Daily анализира внимателно химията на Брадли с майка му и Ирина. Пати заключи, че партньорът му е някак неудобен от ситуацията. Ирина искаше по-неделимо внимание от бащата на дъщеря си. Глория го беше заела.

Брадли КупърГети изображения / Идеално изображение

Смятате ли, че този вид намеса на родителите може да бъде токсичен? Излишъкът от всичко е лош, нали? Споделете това и ни кажете какво мислите.

Популярни Публикации