Единствените идентични за Великобритания четворки, заченати естествено, са пораснали и превърнати в разкошни млади дами

Последни актуални новини Единствените идентични за Великобритания четворки, заченати естествено, са пораснали и превърнати в разкошни млади дами на Фабиоза

Шансовете да имате четворки са около един на 800 000. Шансът да имате набор от идентични четворки е един на 11 милиона до 15 милиона. Освен това спонтанното зачеване на четворки е рядко. Най-новите раждания на четворки са резултат от асистирани репродуктивни техники като лекарства за повишаване на плодовитостта или ин витро оплождане. Е, чудеса обаче се случват!

Единствените идентични за Великобритания четворки, заченати естествено, са пораснали и превърнати в разкошни млади дамиKzenon / Shutterstock.comХосе и Джули Карлес от Biggleswade, Англия, бяха абсолютно шокирани през първия си месец, когато сонограма разкри, че не очакват j един от растящите малки се крие в корема на мама, но 4.Джули беше предупредена, че шансът четирите бебета да оцелеят и да се родят без никакви увреждания е едва 20 процента. Тя обаче реши да даде шанс на всички тях и отказа да „намали“ бременността. И всъщност това беше най-доброто решение, което тя взе.Малката Ели, Джорджи, Джесика и Холи се превърнаха в единствените идентични четворки във Великобритания с очарователни съвпадащи къдрици и заразително кикотене. Днес всички момичета са пораснали и въпреки това е почти невъзможно да се различат. Всеки обаче има свои уникални личности и различни желания и нужди.Момичетата, които тази година навършиха 13 години, са абсолютно здрави, щастливи и изглеждат просто зашеметяващи.

Очевидно Карлесите не биха могли да бъдат по-развълнувани от всяко сладко момиче в живота си. Решението, което са взели преди 13 години, е променило живота им завинаги и никой никога няма да съжалява!

Популярни Публикации