„Жилетка, защитена от куршуми или задна скоба?“ Хилари Клинтън беше забелязана със странна „изпъкналост“, идваща от гърба й

- „Бързоустойчива жилетка или задна скоба?“ Хилари Клинтън беше забелязана със странна „изпъкналост“, идваща от гърба й - Знаменитости - Fabiosa

Доста дълго време се носеха слухове за Хилари Клинтън и нейните здравословни проблеми. Видеоклиповете по-долу показват няколко случая, когато тя е загубила съзнание. На първото видео се случи точно преди тя да се качи вътре в колата.Второто видео е заснето в Индия и показва момента, в който Хилари Клинтън е паднала по стълбите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Хилари Клинтън споделя уникалната си техника, която й помогна да преодолее депресията след загубата на избориИ наскоро тя беше забелязана да носи скоба на гърба. Беше облечена в дълго яке и пъстър шал, който покриваше врата й и се спускаше на гърба.

Не за първи път тя носеше дрехите от подобен стил, дори когато навън е наистина горещо. Може би има какво да крие? Например задна скоба. И се виждаше ясно под синьото й яке.Може би, тя наистина се нуждае от тази скоба.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Pollster твърди, че Бил и Хилари Клинтън имат 'еднопосочен открит брак'

Брекетите за гръб се използват най-вече за следоперативна подкрепа, хронична или травматична нестабилност, гръбначна стеноза и дегенеративно заболяване на диска и т.н. Между другото, те са доста добри за гърба, тъй като фиксацията е най-добрият избор за консервативно лечение.

Чутима Чаочайя / Shutterstock.com

Задната скоба помага на основните мускули, които поддържат гръбначния стълб, да се отпуснат и да не бъдат през цялото време в „режим на защита от претоварване“.

Така че е много добре, че Хилари Клинтън се грижи за здравето си. Бихте ли носили такава скоба?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тревор Ной обвини Хилари Клинтън, че е избрала грешната страна в проблема със сексуалното насилие

Хилари Клинтън
Популярни Публикации