Калифорнийският пилот твърди, че е имал 6-годишна връзка с Джон Траволта и има „Records“, за да го докаже

Дъг Готерба казва, че е имал страстна връзка със звездата от „Грес“ в продължение на 6 години. Дъглас се опитва да съди актьора за правото да напише книга за тяхната романтика. Но какво казва Траволта за неговите обвинения?

След 25 години мълчание пилотът Дъглас Готерба реши да разкаже историята на живота си. Защо си струва да се отбележи? Защото мъжът твърди, че е имал връзка с холивудската легенда Джон Траволта.

Джон Траволта гей ли е?

Дъг Готерба шокира обществеността, когато разкри, че е имал страстна любовна връзка с Джон Траволта. 62-годишният сподели, че се е запознал с Криминале звезда през 1981 г., когато актьорът търсеше професионален пилот.Готерба получи работата и по-малко от 6 месеца по-късно той твърди, че е станал любовник на холивудската звезда. Дъг казва, че може да го докаже, тъй като разполага със записите за датата, на която уж аферата им е започнала.

Калифорнийският пилот твърди, че е имал 6-годишна връзка с Джон Траволта и има „записи“, за да го докаже Калифорнийският пилот твърди, че е имал 6-годишна връзка с Джон Траволта и има „записи“, за да го докажеГети изображения / Идеално изображениеТой си спомни времето, когато Траволта го покани на изискана вечеря в курорт в Кармел. Той каза:

Разбрах, че ме ухажват. Докато вървяхме от ресторанта обратно към стаята, Джон изведнъж каза: „Хей, искаш ли масаж?“

Готерба твърди, че двамата са прекарали тази нощ заедно, казвайки, че Траволта е бил „нежен, но много страстен.“ Дъг добави, че след това те са се наслаждавали на романтични пътувания заедно, като са привеждали жени като прикритие.Съобщава се, че Траволта е започнал да излиза с Брук Шийлдс, за да не може никой да подозира кой е истинският му любовник. След 6 години обаче аферата между двамата мъже приключи. Въпреки това Дъг разкрива, че дори след като се жени за Кели Престън, Траволта му признава, че все още ‘предпочита мъжете’.

Как се получи Грес звезда реагират на тези твърдения? Траволта коментира Daily Beast че Готерба, който го съди за правото да напише книга за тяхната афера, просто иска пари.

Калифорнийският пилот твърди, че е имал 6-годишна връзка с Джон Траволта и има „записи“, за да го докаже Калифорнийският пилот твърди, че е имал 6-годишна връзка с Джон Траволта и има „записи“, за да го докажеГети изображения / Идеално изображение

65-годишният холивудски талант уверява, че не се интересува от „тези видове твърдения'. Той казва, че отдавна е спрял да се бори с медиите, защото „не може да го контролира'. Но на кого вярвате още - Траволта или Готерба?

Знаменитости Скандал
Популярни Публикации