Рак нараства - Асцендент в рака

Рак Асцендент или Рак Растящ Емоционално нестабилен, вашият възглед за света и мислите ви са оцветени от това, което чувствате във всеки един момент. Тъй като чувствата подлежат на промяна и тъй като сте наясно, че чувствата често оцветяват мислите ви, вие се стремите да бъдете точни, когато общувате и формулирате идеи. Поради тази причина често задържате идеи и мисли за себе си, докато не сте сигурни, че са издържали изпитанието на времето, като остават постоянни въпреки промените в настроението. Внимателни и сдържани при създаването на партньорства, вие сте склонни да сте много срамежливи в обществото, и особено вие

Поради тази причина често задържате идеи и мисли за себе си, докато не сте сигурни, че са издържали изпитанието на времето, като остават постоянни въпреки промените в настроението.Внимателни и сдържани при създаването на партньорства, вие сте склонни да сте много срамежливи на публично място и особено мразите големите тълпи. След като се създаде връзка, ще бъдете изключително чувствени в романтичния си живот, но ще имате склонност да ревнувате към близките си.

Въпреки стеснителността си, вие имате силни инстинкти, когато става въпрос за усещане на нуждите на обществеността, и имате способността да достигнете до публично отговорни позиции. Вероятно политиката ще ви заинтересува като кариера - защото за вас обществото се разглежда като продължение на вашето собствено семейство. Основният ви инстинкт е да подхранвате и това ще се разпростре във всички аспекти на живота ви.

Вие сте чувствителна душа, лесно наранявана от сурово или несправедливо отношение и ще бъдете най -щастливи да работите в сфера, която ще ви позволи свобода да следвате собствените си вдъхновения. Работите усилено и безкористно за всички, вярвайки, че помагайки на един, помагате на всички.

Като естествено щедър, духовният растеж се постига чрез служене на другите. Разбирате силата на позитивното мислене и прозренията, които сякаш идват от небето, може да ви помогнат да разрешите много проблеми.Следващ: Лъв асцендент или Лъв се издига

Научете повече за други нарастващи и възходящи знаци

У дома | Други статии за астрология

Популярни Публикации