Не мога да приема истината: Жената е възмутена да разбере, че любимият й син преминава в момиче на име Ариана

Когато едно дете каже, че е трансджендър, в наши дни се очаква да приемем и отпразнуваме това съобщение. Но има много родители, които не празнуват.

Когато едно дете каже, че е трансджендър, в наши дни се очаква да приемем и отпразнуваме това съобщение. Но има много родители, които не празнуват. Те страдат мълчаливо. Те вярват, че децата им не са родени в неправилни тела и че хормоните и операциите не са отговорите на дискомфорта и объркването им.

Могапост / Shutterstock.comТези млади хора, които избират да живеят със своите семейства, които не приемат и са изправени пред критики и отхвърляне, са особено уязвими към психични заболявания като депресия, както и с по-висок риск от самоубийство.Майка иска нейният транссексуален син да излезе от дома им

И все пак някои родители не могат да се справят с емоциите си и могат да стигнат още по-далеч с отхвърлянето си.

Например една майка беше толкова шокирана да разбере, че синът й Джо е гей и че той се превръща в жена, че тя дори отказва да излиза публично с тийнейджърката.Мога Д-р Фил / YouTube

Семейството спори всеки ден, тъй като майката просто не може да приеме истината. Тя е толкова смутена от сина си, че иска той да излезе от дома им, когато той навърши 18 години. Бащата на момчето също не харесва, че синът му се превръща в жена. Родителите се притесняват, че Джо се фокусира само върху проблемите си с половата идентичност, вместо да учи. Джо иска други хора да го наричат ​​Ариана и вече е взел решението си.

Мога Д-р Фил / YouTubeВсъщност той винаги е имал силно чувство за пола си от детството си, но се е страхувал да каже за това.

„Когато бях малка, просто си мислех, че съм момиче“

- каза Ариана.

Майката каза, че не искат да живеят с 40-годишна транссексуална в бъдеще и начинът на живот на Ариана е неприемлив за тях.

Мога Д-р Фил / YouTube

Отхвърлянето на самоличността на детето може да навреди дълбоко

Въпреки че много родители се борят със същия проблем, важно е да се опитате да разберете децата си. Слушайте ги и обичайте такива, каквито са.

Отхвърлянето на самоличността на детето ви като транс или принуждаването им да го „докажат“ по някакъв начин може да навреди дълбоко.

МогаLEE SNIDER СНИМКИ НА СНИМКИ / Shutterstock.com

Най-добре ще можете да помогнете на детето си, ако сами сте се примирили с идентичността на детето си. Сега най-малко 1,4 милиона възрастни живеят като транссексуални. Вашето дете не е само и може да има щастлив, обогатен живот за възрастни, но само с подкрепа. Единственият най-добър предиктор за резултатите при транссексуалните популации е подкрепата от семействата. Предложете на детето си тази безусловна подкрепа и наблюдавайте как те се развиват в щастлив, здрав възрастен.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как ще разберете дали детето ви е транссексуално? Отговор на психолозите

Популярни Публикации